To je to što me zanima!

Žena vodi mušku repku: Velika Tošina ljubav ispisala povijest

Bivša djevojka Toše Proeskog, Andrijana Budimir imenovana je izbornicom U17 reprezentacije Makedonije. Ostat će zapamćena kao prva žena na čelu muške nacionalne selekcije
Vidi originalni članak

Andrijana Budimir prva je žena na čelu muške rukometne reprezentacije u Makedoniji. Bivša rukometašica imenovana je izbornicom U17 momčadi, a radit će zajedno sa Darkom Petrovskim.

Budimir je tako ispisala povijesne stranice tamošnjeg rukometa, a makedonski mediji pišu da je Savez jednoglasno donio odluku o njezinom imenovanje. 

Pružili su joj povjerenje jer se radom u mlađim kategorijama istaknula stručnošću i kao veliki motivator, a hvali se i njezin čvrsti karakter koji je pokazala još kao igračica.

Andrijanu Budimir osim kao bivši rukometašicu znamo i kao djevojku tragično stradalog makedonskog pjevača Toše Proeskog. Zajedno su bili od 2001. do 2004. godine kada su se rastali, a ponovno su obnovili vezu tri godine kasnije. 

Nakon Tošine smrti se povukla iz javnosti, a pet godina kasnije svoju je sreću pronašla u braku sa ugostiteljem iz Skoplja, Johanom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lolita 29 08.04.2019.

    Svaka cast! Sad neka pokaze svo svoje znanje i zacepi usta svima onima koji misle da muskarci moraju biti treneri muskarcima!!

  • lolita 29 08.04.2019.

    Pa zasto bi muskarci trenirali zene a zene muskarce ne!? Kakav komentar... ne nisu ocajni nego su pametni jer su jednom odlicnom treneru pruzili sansu!!

  • krissari72 07.04.2019.

    Jesu li makedonci tako ocajni da im zensko trenira musku nogometnu momcad?🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare