To je to što me zanima!

Žene preuzele balun u Splitu: Mirta Šurjak je predsjednica...

Novinarka HRT-a Mirta Šurjak na godišnjoj skupštini ŽNK Marjana jednoglasno je izabrana za predsjednicu. Mirta je dobila četverogodišnji mandat u klubu...
Vidi originalni članak

Ima neka posebna veza između ŽNK Marjana i Hajduka. Zato ne čudi da je godišnja skupština ženskog nogometnog kluba iz Splita održana u plavom salonu na Poljudu.

Igračice Marjana od Hajduka su dobile travnjak na korištenje, a sad su dobili i novu predsjednicu kojoj je posao pratiti Hajduk, Mirtu Šurjak.

Novinarka Hrvatske radio televizije na godišnjoj skupštini ŽNK Marjana jednoglasno je izabrana za predsjednicu. ŽNK Marjan prošle je sezone završio na petom mjestu, a Mirta Šurjak dobila je četverogodišnji mandat.

- Žene preuzele balun u Splitu - napisala je Mirta na Instagramu.

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • volimpršut 01.09.2016.

    Usta si je operirala taman za ...

  • Mercedes s klasa 01.09.2016.

    Ma, može. Sve može. Eto, može i ovo. Kad je već sve u splitskom sportu išlo u pizdu materinu pa neka ide i to. Ako ništa drugo, ona barem ima iskustva u traženju sponzora.

  • 01.09.2016.

    Skroz iritantna osoba, a cuj ovo posao pracenje hajduka, to mi nije jasno kaj nebi ona kao sportska novinarka morala opcenito pratiti nogomet a ne samo izvjestavati o hajduku, tak bi trebali onda dinamo, rijeka i osijek imat svoje sportske novinare, neznam po cemu je hajduk izuzetak, a i neznam kak ta mirta moze bit sportska novinarka jer vise manje oni moraju bit neutralni a ona bas pljuje i pljuje druge navijace i ljude po instagramu, u glavi ravna DUS-u i kompaniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare