To je to što me zanima!

Ženi stao auto na raskrižju u Zagrebu, u pomoć stigao - Vida!

Prije odlaska na prijateljsku utakmicu protiv Belgije u Bruxelles, hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Zagrebu. A na putu do odredišta je Domagoj Vida pomogao gospođi u nevolji
Vidi originalni članak

Dobri duh svlačionice i senator reprezentacije, ali prije svega - Čovjek. Domagoj Vida našao se u raskrižju na Zagrebu i primijetio negodovanje prolaznika na jednom raskrižju jer se tamo našao drugi automobil koji je stao na raskrižju, a nitko nije pomogao gospođi u nevolji.

REZIME PRIPREMA Dalić: Dobre strane? Pa pretrčali smo 118 kilometara! Ali ne sviđa mi se nimalo ta nonšalantnost

Sve do njegova dolaska! Hrvatski je reprezentativac zaustavio svoj automobil i išao pogledati što se događa, a navodno je u automobilu bilo i bolesno dijete. Snimku je objavila supruga Ivana Vida na privatnom profilu, a ne vidi se što se dogodilo na kraju.

No, svakako je za pohvalu gesta hrvatskog nogometnog reprezentativca koji nije samo prošao pored gospođe u nevolji, već je išao vidjeti što se događa.

GALERIJA Vatreni su napokon kompletni: Stigli Bišćanovi mladići i Kova

Podsjetimo, Hrvatska u nedjelju igra posljednju pripremnu utakmicu protiv Belgije u Bruxellesu, a nakon toga slijedi odlazak na Europsko prvenstvo gdje ih očekuje prvi susret protiv Engleske koji je na rasporedu 13. lipnja.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • dinamo1970 05.06.2021.

    Koliko ima dobrih ljudi koji su uradili i vecu stvar za ljude koji su gladni, zedni, bez odjece pa se o njima ne pise niti zele da se pise….Vidi naravno sve pohvale ali to nije vrijednog ovoga ckanka 😁

  • raos 05.06.2021.

    bravo!

  • Dianysi 05.06.2021.

    Njegova zena bi vristala "znas li ti tko sam ja!" E bas si se usrecio s sponzorusom

Komentiraj...
Vidi sve komentare