To je to što me zanima!

Ženska strana Eura: Top 15 najseksi nogometaša

Neke pripadnice ljepšeg spola tvrde da nogomet gledaju zbog zgodnih nogometaša. Objavljen je izbor njih 15 koji bi mogli biti u centru pozornosti
Vidi originalni članak

Satirički internetski portal whoateallthepies.tv nastavlja se zabavljati temama vezanim uz nogomet koji s nogometom - veze nemaju. Nakon što su po nekom svom ključu odabrali 15 najružnijih nogometaša koji će nastupiti na Euru, sada su napravili zaokret i odlučili koji su nogometaši najviše seksi. Za razliku od prethodnog izbora, u kojem su među najružnije uvršteni Niko Kovač i Ognjen Vukojević, u ovom izboru Hrvata nema...
Najseksi sudionik Euru po ovom je izboru golman Španjolske Iker Casillas, slijedi ga Francuz Thierry Henry, a trojac navodno naj seksi nogometaša zatvara Talijan Luca Toni. Među 15 su dvojica Šveđana, Ljungberg i Mellberg, Nijemci Ballack i Podolski, Portugalci Cristiano Ronaldo i Paulo Ferreira, Španjolci Torres i Fabregas, Rumunj Mutu, češki golman Čech, Švicarac Behrami i Talijan Del Piero.
Kao i svaki ovakav izbor, i ovaj će vjerojatno izazvati brojna neslaganja. Za neke možda i ne bi trebalo biti mjesta na ovoj listi, neki možda nedostaju... Ali na čitateljicama je da procjene.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cvena 06.06.2008.

    UUU DROGBA, DA, DA LIJEPO SI TO REKLA...kako henry ružasn??!! ma dajte, baš je j.....en!! Od naših bih izdvojila, naravno, BILIĆA, ČORLUKU (pa hello), KRANJČARA. Mora se priznati da je C. Ronaldo zgodan, ono ako zgodan, al nekako mi je totalno odbojan!... NAPRIJED NAŠI!! i žene au uz vas, pogrješno pišu ovi koji promoviraju nogomet samo kao stvar koju prate samo muški!!! Loše je to preneseno, koliko ja znam, puno žena je VATRENI NAVIJAČ!!

  • baby blue 06.06.2008.

    cubeltd-ma to ti je greška za niku sigurnu malo su se zeznuli kad su pravili popis...on zaslužuje biti na ovoj ljestvici...e a naravno i bilića sam podrazumjevala pod pola hrvatske reprezentacije,on je no.1.

  • kika_gnc 06.06.2008.

    a naši nogometaši,ništa. budimo realni,kranjčar i ćorluka su duplo zgodniji od njih pola na listi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare