To je to što me zanima!

Ženski nogomet u Vrbovcu ili Euro u Poljskoj, baklje su tu...

Gdje god igra bilo koja naša nogometna reprezentacija, nađe se bar jedan 'navijač' koji nepotrebno pali baklje. Tako je bilo i u subotu, a Uefa samo šalje 'čestitke'
Vidi originalni članak

Europsko prvenstvo u Poljskoj, hrvatska nogometna reprezentacija igra protiv Irske. Na tribinama je 40.000 gledatelja, od čega oko 10.000 hrvatskih navijača. Naravno, nađe se par 'pametnjakovića' i na teren baci sedam baklji.

Kvalifikacije za Euro, hrvatska ženska nogometna reprezentacija igra protiv Srbije (1-4). Na tribinama u Vrbovcu tek je nekoliko stotina gledatelja, ali i tamo se našao bar jedan 'pametnjaković'. Očito mu je jedini cilj bio doći na utakmicu i upaliti je kako bi bar na trenutak bio u središtu pažnje. 

Uefa nas konstantno kažnjava zbog baklji i šačice 'navijača', ali i svijet dobiva krivu predodžbu jer, kada bi to maknuli u stranu, svi bi samo pričali o fantastičnim, raspjevanim i mnogobrojnim hrvatskim navijačima koji i posljednju kunu daju da bi bodrili reprezentaciju...

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 24borka 17.06.2012.

    A kako vas nije stid ne izvjesatvat o ovoj utakmici.Niste fer niti imalo prema nasim nogometsicama..Treba i njima malo medijske pozornosti,a vi ste se samo okomili na baklje i nerede...vise ste izvjestavali u ovom tjednu o onim ''vatrenim navijaCICAma'' nego sve ove godine o nasim nogometsicama.. iii 11 je moja seka :)

  • KristianVeliki 17.06.2012.

    Ja sam za baklje jer to je jedna tradicija navijanja ali isto tako ako je vec zapalis nemoj je bacati drzi dok ne izgori i onda je samo spusti i to je to..

  • IvanColarić 17.06.2012.

    Bravo mađo reci ti njima !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare