To je to što me zanima!

Žestok sudar Vide i Kravčenka: Naš stoper izvukao 'deblji kraj'

U osmoj je minuti prilikom kornera za svoju momčad doživio žestok sudar glavama s kapetanom gostujućeg tima, Kravčenkom. Rezultiralo je to lakšim potresom mozga za Domagoja
Vidi originalni članak

U jučerašnjoj utakmici kijevskog Dinama i Dnjipra slavio je aktualni prvka  Ukrajine rezultatom 1-0. Gol za pobjedu dao je Brazilac Junior Moraes u 63. minuti, a utakmica je sama po sebi bila žestoka i napeta. 

Iako je klub iz Dnjipropetrovska u velikoj financijskoj krizi pa su stoga morali prodati sve strance koje su imali, pokazuju se kao tvrd 'orah' u uvertiri sezone. Osjetio je to naš reprezentativni branič Domagoj Vida.

Naime, u osmoj je minuti prilikom kornera za svoju momčad doživio žestok sudar glavama s kapetanom gostujućeg tima, Serhejem Kravčenkom. Rezultiralo je to lakšim potresom mozga za Domagoja, pa iako se vratio na teren poslije sudara, nije uopće bio svjestan što se događa na terenu.

Napustio je teren u 18. minuti, dok je Kravčenko odigrao do 87. minute. Vida je u svakom slučaju izvukao 'deblji kraj'.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pravednikST 07.08.2016.

    Kako potres mozga kad ga dotični nema hahahahahahhaha

  • --- DAVOR --- 07.08.2016.

    Ma Vida je to ljudi bit će sad još samo malo žešći i luđi nakon ovoga :)) Obožavam ovog lika kako igra i daje se na terenu.

  • shoogy-woogy 07.08.2016.

    **** Admin **** : Poštovani, ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka lijevo. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare