To je to što me zanima!

Žestoko se mlatili, sad se vole: 'Mandžo je simbol ovog Juvea'

Mandžukić je toliko brz i snažan da svatko tko ga čuva bude strašno iscrpljen nakon završetka utakmice. Mario je simbol ovog Juventusa, rekao je Juveov stoper Giorgio Chiellini
Vidi originalni članak

Prije četiri godine Bayern je izbacio Juventus u četvrtfinalu Lige prvaka, a izražena figura u napadu bavarskog diva bio je današnji 'juventino' Mario Mandžukić.

U to je vrijeme vodio žestoke bitke protiv Giorgija Chiellinija, britkog i agresivnog stopera 'stare dame' i talijanske reprezentacije.

Njih dvojica imaju bogatu povijest duela koji su često ličili na 'fajtove' kao što je ona na Europskom prvenstvu 2012. u Poljskoj i Ukrajini.

Ta je utakmica završila 1-1, a baš je Mandžo pobjegao Giorgiju i poentirao za izjednačenje.

Danas su pak suigrači u Juventusu i veliki prijatelji. Baš je Chiellini uoči gostovanja kod Monaca u polufinalu Lige prvaka rekao što misli o svom suigraču iz Hrvatske:

- Imao sam priliku čuvati ga prije nego što je došao u Juventus. Mandžukić je toliko brz i snažan da svatko tko ga čuva bude strašno iscrpljen nakon završetka utakmice. Mario je simbol ovog Juventusa - rekao je Chiellini.

Pohvalio je i Gonzala Higuaina također.

- On ima nevjerojatnu snagu u nogama, nemoguće ga je čuvati u šesnaestercu. Tehnički je itekako potkovan i igra s obje noge - rekao je stoper pa otkrio tko mu je najteži protivnik:

- Najsilniji napadač kojeg sam vidio je Zlatan Ibrahimović. Često sam igrao protiv njega, on je uvijek bio sjajan. Uvijek je pravio razliku, gdje god da je otišao.

Komentirao je ugriz Luisa Suareza koji ga je napao na Mundijalu 2014. u Brazilu.

- Nisam osjećao ništa loše prema njemu zbog toga, čak mislim da je dobio preveliku suspenziju. Za mene, sve što se dogodilo u toj utakmici je završeno s posljednjim sučevim zviždukom. Na utakmici protiv Barcelone pozdravili smo se bez problema - završio je branič.
 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • komentator__Luka 03.05.2017.

    ili juve dobiva ili neriješeno...........monako igra lijepo ali ovi su preiskusni

  • tornado65 03.05.2017.

    jedan od najboljih branica ko ne i najbolji

  • mashy 03.05.2017.

    Ma nezz kako monaco moze dobit onako cvrstu obranu

Komentiraj...
Vidi sve komentare