To je to što me zanima!

Žetva medalja: Zlato i srebro za Hrvatsku na kadetskom EP-u!

Istaknimo kako je Uglešić nedavno postala i svjetska prvakinja, tako da sada nosi 'dvostruku krunu' u kadetskom taekwondou
Vidi originalni članak

Sjajne rezultate ostvarila je reprezentacija Hrvatske u taekwondo na Europskom kadetskom prvenstvu u Beogradu, koje je počelo u četvrtak.

Hrvatska je u prvom danu natjecanja nastupila sa šest natjecatelja, a izdvojili su se Petra Uglešić koja je osvojila zlato i Lucijan Nikolić Malora iz TK Activ koji je postao viceprvak Europe!

Istaknimo kako je Uglešić nedavno postala i svjetska prvakinja, tako da sada nosi 'dvostruku krunu' u kadetskom taekwondou. Trenira u TK Marjan, a kroz borbe ju je vodio trener Veljko Laura-Šišo, dok je Lucijana vodio trener Mladen Reinić.

DUGAC BRONČANI Žetva medalja na juniorskom EP-u u tekvandou: Meštrović do srebra, Hrgota osvojio zlato! MARKO GOLUBIĆ ZA 24SATA Kvartovski dečko iz Dubrave je prvak svijeta: 'Sanjam dobiti pljesak Maksimira jednog dana'

Uz njih dvoje, u četvrtak su nastupili još Patrik Kolaković, Viljem Bezjak, Luna Antunović i Klara Bošnjak. Još petnaest reprezentativaca nastupit će u petak i subotu u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare