To je to što me zanima!

ZG-tržnica: Pešić i Nielsen dolaze, Gajić i Lubej 'out'?

Rukometaši CO Zagreba u četvrtak će krenuti s pripremama za drugi dio sezone. Neće biti onih koji su s reprezentacijom, a zasad ni pojačanja
Vidi originalni članak

Najveći dio momčadi je s reprezentacijom, a ostatak Zagrebove momčadi dan nakon Tri kralja kreće u pripreme za nastavak sezone. Već od ranije je poznato da Zoran Lubej odlazi, par kružnih napadača činiti će Frank Loke i Marino Marić. Po svemu sudeći, otići će i drugi Zagrebov Slovenac, desno krilo Dragan Gajić. Zlatko Horvat je ozlijeđen, neće ga biti još neko vrijeme, ali tu je Mirza Džomba, a priključuje se i Luka Raković.
- Da, Raković će ostati s nama, neće se vratiti na posudbu u Bjelovar - potvrdio je direktor Bartol Kaleb povratak 21-godišnjaka u prvu momčad.
Još uvijek je aktualna i priča oko Lassea Boesena, Danca koji je prije nekoliko tjedana opovrgnuo svaku povezanost sa Zagrebom.
- I tu je još uvijek sve moguće - neuvjerljivo je rekao Kaleb, dodavši kako je ponuđen i još jedan Danac, bivši igrač Flensburga Kasper Nielsen (34). Nije u najboljim godinama, ali u obrani može biti jako koristan, s Danskom je prije dvije godine postao europski prvak...
A pojačanje bi trebalo stići i među vratnicama. Gorazd Škof i Marin Šego mogli bi dobiti društvo u Ivanu Pešića.
- Nije dovoljno spreman za Europsko prvenstvo, rekao sam mu da mora riješiti svoj status u Veszpremu - kazao je izbornik Červar nakon što je Pešića prije nekoliko dana otpisao iz konkurencije za EP u Austriji.
- Razgovaramo, kontaktiramo Ivana, ali zasad sve ostaje na tome. Nadam se da ćemo u idućih nekoliko dana uspjeti realizirati dolazak barem jednog pojačanja - kaže Kaleb.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rodbina 05.01.2010.

    slovenci \"out\"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare