To je to što me zanima!

Zgrada će se zvati po LeBronu: Zaplakao sam kad sam to čuo

Američki košarkaš Lebron James (34) jedan je od najpoznatijih svjetskih sportaša. Zaštitno je lice proizvođača sportske opreme, a oni su odlučili po njemu nazvati novu zgradu u svom sjedištu
Vidi originalni članak

Kad su me nazvali da se ovo događa, nisam mogao vjerovati! Nisam mogao vjerovati, zaplakao sam kad sam čuo. Vi znate otkud dolazim, jedino dijete samohrane majke, a sad će se zgrada zvati po meni, rekao je LeBron James (34) nakon što su njegovi sponzori objavili kako će mu dati veliku čast.

Naime, proizvođač sportske opreme Nike proširivat će svoje sjedište u Beavertonu te će nova, šesta zgrada, nositi ime njihove velike zvijezde i američkog košarkaša LeBrona Jamesa (34).

- Nikad do ovog ne bi mogao doći sam. Uz 200 metara dugu atletsku stazu, u zgradi će biti i veliko košarkaško igralište. Sad ću imati svoju zgradu u Nikeu gdje će moje nasljedstvo živjeti vječno. Hvala im što su dali priliku 18-godišnjem dječaku - napisao je američki košarkaš.

James će uz pomoć Davisa, Ronda, Howarda, Cousinsa (kad se oporavi) nadolazeće NBA sezone pokušati napraviti nešto više u dresu LA Lakersa. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fizicar-dva 06.09.2019.

    kralj košarke!

  • Ljubo Ćesić Rojs 06.09.2019.

    James je veliki igrač, jedan od najvećih u povijesti po mnogima i najveći, ali prije svega ogroman čovjek koji je pomogao tisućama djece. Zasluženo kralju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare