To je to što me zanima!

Žgur: Niko bi odmah u Rapid da završi tamo gdje je i počeo

Iskreno, Kranjčar bi odmah došao u Rapid. Sve je još otvoreno, no Niko voli Beč, tamo živi jako puno njegovih prijatelja i vrlo rado bi se preselio, rekao je Emil Žgur
Vidi originalni članak

Niko Kranjčar odrastao je u Austriji, a prve nogometne korake napravio je u Rapidu iz Beča gdje je njegov otac Cico zarađivao za kruh. I sada, kada je bez kluba, velika mu je želja u jesen karijere vratiti se tamo gdje je sve počelo, u Rapid. S kijevskim Dinamom raskinuo je ugovor i u Rapid bi došao bez odštete.

- Iskreno, Niko bi odmah došao u Rapid. Sve je još otvoreno, no Niko voli Beč, tamo živi jako puno njegovih prijatelja i vrlo rado bi živio ondje. On je dijete ovog kluba i bila bi prekrasna priča da zavši karijeru tamo gdje je sve počelo - rekao je za austrijski Sportnet Emil Žgur, savjetnik Nike Kranjčara.

Ipak, Kranjčar još nema službenu ponudu Rapida i sve je otvoreno, a u Rapidu se boje da bi im Nikina plaća ipak bila previše za podnijeti u ovom trenutku.

- Aktivno tražimo klub u kojem bi Niko igrao. Ne znamo je li Niko preskup za njih kad nema ponude - smije se Žgur, a Austrijanci dodaju kako je Kranjčar dosad zarađivao 1,6 milijuna eura godišnje.

Na žalost po Niku, Rapid ga, čini se, ne namjerava dovesti.

- Tražimo isključivo krilo, a sve ostalo su nagađanja koja ne želim komentirati - rekao je sportski direktor Rapida Andreas Müller.

No, bez obzira na to, Žgur ne brine.

- Naravno da bi dolazak u Rapid bio ispunjenje sna, no ako se i ne jave, ne brinem se. Niko će pronaći klub.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Zagreb One And Only 23.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gavran83 21.01.2016.

    toooo legenndo., rekao sam ti ., dodji u bec ovdje ces biti najjaci!!! RAPID

  • Pobotchnick Leeyoobo 21.01.2016.

    dobar je za fucal

Komentiraj...
Vidi sve komentare