To je to što me zanima!

Zidane: Luka se trudio, ali još nije fizički spreman kao ostali

Kroos i Modrić su nam vrlo važni. Dobro su radili pritisak i ispunjavali svoje defenzivne dužnosti. Vrlo sam zadovoljan igrom svoje momčadi, rekao je Zidane nakon pobjede protiv Celte
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida Zinedine Zidane prokomentirao je igru Luke Modrića koji je u jučerašnjoj pobjedi nad Celtom (2:1) odigrao 69 minuta i pogodio gredu.

- Luka se jako trudio. Igrao je dobro i imao prilike, ali je po pripremljenosti malo iza ostalih igrača - rekao je Zidane pa se osvrnuo na vezni red svoje momčadi.

- Kroos i Modrić su nam vrlo važni. Dobro su radili pritisak i ispunjavali svoje defenzivne dužnosti. Vrlo sam zadovoljan igrom svoje momčadi.

Umjesto Modrića je ušao James Rodriguez za kojega se pisalo da bi mogao napustiti Real.

- James je odigrao vrlo dobro i ostat će u Realu - jasno je poručio Zidane.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ZlatniSokol 28.08.2016.

    Jedini koji nije spreman za Real je Zizu,miljenik sreće koji forsira nedokazane napadače kojima se posrećilo da zabiju gol-dva na početku a sada lagano pokazuju da su još zeleni.Luka je za klasu bolji .

  • pjetro69 28.08.2016.

    Jamesa treba samo strasiti prodajom i tu i kratit mu minute...jucer kad je uso trco na svaku loptu bas se trudio i vidio se razlog zasto se kupio ali ta prokleta j americka krv...samo se oce zajebavat

  • mesuney 28.08.2016.

    Covjek bio za kalsu bolji od svih ostalih igraca Reala na terenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare