To je to što me zanima!

Zidane: Mateo je bio dobar, ali Ronaldo je je*eno najbolji igrač

Mateo Kovačić je započeo utakmicu u vezi uz Modrića i Kroosa, a kad je izlazio iz igre, Realovi navijači ispratili su ga ovacijama. Pohvalio ga je i Zinedine Zidane
Vidi originalni članak

Prvi nastup Matea Kovačića od prve minute otkako je Zinedine Zidane preuzeo klupu Reala zadovoljio je legendarnog Francuza.

- Igrao je vrlo dobro, a zamijenio sam ga samo zato što je bio malo umoran, što je bilo i za očekivati - rekao je Zidane, koji je Kovačića izvadio u 72. minuti pobjede protiv Athletica 4-2.

Dobra je to vijest za našeg reprezentativca, koji se mora dokazivati novom treneru.

Prvu pravu priliku koju je dobio iskoristio je jako dobro.

- Ukazao mi je povjerenje, a na meni je da ga iskoristim. Kad Zidane govori, ja slušam. Rekao mi je da samo budem miran, da mirno igram. Njegov se utjecaj osjeća na čitavoj momčadi - rekao je Kovačić za Hinu.

Zidane je ipak najviše hvalospjeva sipao na račun svoje najveće zvijezde Cristiana Ronalda, koji je zabio dva, a namjestio jedan gol.

- A što mogu reći? - protupitanjem je odgovorio novinarima koji sve češće kritizitaju Portugalca.

- Vi ste tu da date mišljenje o tome je li igrao dobro ili ne, je li gotov ili nije. A on je pokazao da je je*eno najbolji - bez ustručavanja je rekao trener “kraljevskoga kluba”. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • El Tractor 15.02.2016.

    Velik igrač je bio, ali brate, nekad je pametnije birati riječi...

  • 15.02.2016.

    ovaj Zidane isto puko,ili Penaldu moraju svi tepati ko nekoj princezi da ne digne nos-kaj MESSI najbolji,vi mislite da ja nisam glup?Neću trenirat,idem doma,ko je najbolji? Daj čovječe igraj i uživaj u svemu,a ne da ti golmani uzimaju loptu i samo bi penale pucao!Pa nemreš MESSIU ni kopačke lizat u svim segmentima igre-kontroli lopte,driblanju,prodoru,asistencijama,slobodnjacima....Jedino kaj si ajde viši od njega,e tu ga pereš eeeeee,pa reci mu to-kaj je,ja sam v..v...vviši!

  • strmi007 15.02.2016.

    Tako je

Komentiraj...
Vidi sve komentare