To je to što me zanima!

Zidane: Modrić je bitan, čitavo vrijeme u Realu to i pokazuje

Kapetan hrvatske reprezentacije je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, s ugovorom na još godinu i pol dana. No, unatoč svim nagađanjima, Zidane ga želi u dresu 'kraljeva'
Vidi originalni članak

Trener Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u subotu nakon pobjede od 3-0 nad Getafeom kako mu je hrvatski reprezentativac Luka Modrić jako važan.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je odigrao čitavu utakmicu te je bio strijelac trećeg pogotka za 'kraljeve' u sudačkoj nadoknadi (90+6').Modriću je to bio četvrti gol u 18 utakmica ove sezone, a ostvario je i pet asistencija.

- Luka je jako važan igrač za ovu momčad, on je to čitavo vrijeme. Drago mi je zbog njegovog gola, u 96. minuti je istrčao kontranapad zajedno s Valverdeom za taj pogodak. To znači da je u dobroj formi - izjavio je Zidane na konferenciji za medije.

Kapetan hrvatske reprezentacije je s 34 godine najstariji igrač u svlačionici Real Madrida, s ugovorom na još godinu i pol dana. Zidane ga je u nekim utakmicama, poput derbija s Barcelonom, uvodio s klupe što je potaknulo razna nagađanja.

- Nikada ne računam s onime što se govori okolo. Modrić je bitan, i to pokazuje. Danas je odigrao veliku utakmicu. Modrić je uvijek Modrić - rekao je Zidane. (bt)

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 05.01.2020.

    Kad ode Luka ,Rakitiç,Perišić,Vrsaljko, Lovren i Brozovic Hrvatska reprezentacija je nażalost gotova,tj vise nikad neće biti toliko dobra! Ko će ih zamjeniti? Jedvaj,Car,Periç,Barišić-Brekalo,Rebić ,Kovačić ,Vlašić,Pašalić-Petković ?

  • PT 05.01.2020.

    Ugovor na godinu i pol, a ističe mu u 6 mjesecu 2020.

  • crowal 05.01.2020.

    Istrčati onakvu kontru s 34 godine u 96. minuti i zabiti nemogu ni mnogo mlađi igrači, svaka čast LM10

Komentiraj...
Vidi sve komentare