To je to što me zanima!

Zidane: Ne podržavam ih, igrači su jako pogriješili...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako nikad nisam imao dobar osjećaj spram njega uvijek sam ga maksimalno poštivao kao izbornika, kaže Zidane. Proziva igrače zbog bojkota treninga
Vidi originalni članak

Zinedine Zidane, legenda francuskog nogometa, i kapetan reprezentacije koja je pod vodstvom danas omraženog Raymonda Domenecha došla do finala njemačkog Mundijala 2006. godine, nije podržao pobunu bivših suigrača.
- Igrači su morali odraditi trening umjesto bojkotirati ga izražavajući protest protiv isključenja Anelke iz momčadi. No, to ne znači da se slažem s Anelkinim izbacivanjem iz reprezentacije. Ono što me, pak, najviše brine jest činjenica da je netko unutar momčadi otkrio medijima incident iz svlačionice - rekao je Zidane za francuske medije.
Na pitanje kako bi se on postavio spram izbornika Domenecha u ovom trenutku, odgovorio je:
- Iako nikad nisam imao dobar osjećaj spram njega, uvijek sam ga maksimalno poštivao kao izbornika.
Unatoč neviđenom raspadu sustava u francuskoj reprezentaciji, 38-godišnji umirovljeni nogometaš vjeruje da Francuska može doći do pobjede u trećoj utakmici skupine, protiv domaćina natjecanja, Južnoafrikanaca.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Knight Cross 21.06.2010.

    gledajte kakve got price bile.. Francuska sad mora stisnut a momcad sa tolko kvalitetnih igraca sigurno je u stanju da im se potrefi i da odigraju jednu svijetsku utakmicu.. protiv nejakog protivinika..

  • glupavi 21.06.2010.

    eto vidite...ponavljam...igrači ovako pokušavaju \"kao nismo mi krivi\"....a da im je izbornik Zekoslav Mrkva i kaže \"sami se podjelite i igrajte\" prve dvije utakmice su trebali dobit samo \"po ciframa\" koje primaju u klubovima.....jadno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare