To je to što me zanima!

Zidane: Ne želim komentirati izjave hrvatskog izbornika

Ako se Modrić osjeća dobro igrat će što je prije moguće da se vrati u formu. Hrvatski veznjak trenira punom parom i na terenu bi trebao biti na utakmici s Leganesom. Povratak će biti kao novo pojačanje u Realu
Vidi originalni članak

Naporan rad koji je Luka Modrić ostavio na treninzima uskoro bi mogao uroditi plodom. Modrić se oporavlja brže od očekivanog i Real će se osjećati kao da je doveo novo pojačanje na utakmici s Leganesom 6. studenog, piše Marca.

Ideja je da veznjak bude 100 posto spreman do madridskog derbija 19. studenog. Svi znakovi trenutno ukazuju da će se to i dogoditi. U Madridu su uzbuđeni zbog Modrićevog skorašnjeg povratka. Kako to obično biva kada su u pitanju ozljede, procjena liječnika ne mora se podudarati s povratkom nogometaša.

Ako se Modrić osjeća dobro, igrat će što je prije moguće da se vrati u formu. Imao je operaciju 2. listopada i za takvu vrstu ozljede je potrebno vrijeme za oporavak. No na derbiju na Vicente Calderonu Luka će biti spreman.

Dosta utjecaja na sve imali su i ljudi iz kluba. Modriću su dosta pomagali i stručnjaci na psihičkom planu. Bilo je onih koji su zagovarali duži oporavak, dulje terapije koje bi zahtijevale i više vremena. No stručnjaci u Realu na kraju su procijenili što je najbolje za hrvatskog veznjaka i bili su u pravu.

O Modrićevoj ozljedi, točnije, oporavku govorio je i Zinedine Zidane, ali se i dotaknuo izjave hrvatskog izbornika Ante Čačića da ga očekuje u utakmici s Islandom (12. studenog).

- Idući će tjedan biti važan u Modrićevu oporavku, no još ne želimo prognozirati kada će se vratiti. Neću komentirati izjave hrvatskog izbornika.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _Adriano_ 28.10.2016.

    Ovako je bilo i prošle godine.. Kada je trebao igrati za Hrvatsku bio je "ozljeđen", a onda se kroz 3 dana poslije naglo oporavio i odigrao svih 90 minuta protiv Barcelone kada je Real izgubio 4-0. Fuj!

  • sena2 28.10.2016.

    Prcvarnica ne isplati se prepucavati sa fanovima Barce i Reala..Oni su informirani uvijek o svemu,oni pravdaju glumu svojih ljubimaca,politiku klubova..Pa vidis da godinama oba kluba duguju drzavi porez,dizu Kredite,Uefa im udara zabrane..A sta oni rade-unistavaju nogomet sustavno megalomanskim transferima,a sve u svrhu markentiskog biznisa tipa prodaje dresova,kopacki,lopti,fanovskih rekvizita...Koliko vas je bilo na utakmici ova dva kluba?

  • Frenkyy 28.10.2016.

    Ovom RTV mehaničaru izgleda još nije jasno da niti on,niti Modrić ne mogu odlučit kad će Luka za repku zaigrat. Odlučuje netko treći!

Komentiraj...
Vidi sve komentare