To je to što me zanima!

Zidane odmarao Kovu za PSG, Ronaldo zabio 300. ligaški gol

REAL - GETAFE 3-1 Luka Modrić je zbog ozljede propustio i ovaj susret, a Zidane je odmaranjem Kovačića (ušao u 79. minuti) vjerojatno pokazao kako će upravo on zamijeniti Luku u uzvratu u Parizu
Vidi originalni članak

Real Madrid je na Santiago Bernabeu rutinski pobijedio Getafe s 3:1, a po igri Zidaneove momčadi vidjelo se kako se kraljevi spremaju za utakmicu sezone koja ih u utorak očekuje u Parizu.

Luka Modrić je zbog ozljede propustio i ovaj susret, a Zidane je odmaranjem Kovačića (ušao u 79. minuti) vjerojatno pokazao kako će upravo on zamijeniti Modrića u uzvratnoj utakmici na Parku prinčeva.

Poveo je Real u 24. minuti kada se nakon odbijanca na pravom mjestu našao Gareth Bale i ljevicom pogodio suprotni kut. Na 2:0 povećao je Ronaldo u 45. minuti, a ovo je bio Portugalčev 300. gol u španjolskom prvenstvu (286 utakmica).

Odmah na otvaranju drugog poluvremena, gosti su zbog nepromišljenog poteza Remyja ostali s igračem manje. Međutim, to ih nije spriječilo da dođu do pogotka. Nacho je skrivio jedanaesterac, a siguran je s bijele točke bio Portillo.

Ronaldo je potom ponovno zatresao mrežu, ali je sudac zbog opravdanog prekrašaja poništio taj gol. No, Ronaldo je u 78. minuti ipak došao do drugog večerašnjeg, odnosno 16. gola ove sezone u ligi.

Zabio je glavom, a bio je to jubilarni 50. gol glavom, što ga čini najuspješnijim u tom segmentu igre od 2003. godine. U 92. minuti Bale je lijepim udarcem pogodio vratnicu, ali rezultat se nije promijenio.

Villarreal je nakon poraza od Eibara, na domaćem terenu upisao poraz i protiv Girone koja je slavila s 2:0, a za pobjedu gostiju zabili su Stuani u 16. minuti te Lozano u 80. minuti.

Sevilla je na Sanchez Pizjuanu pobijedila Athletic Bilbao također s 2:0, a pitanje pobjednika riješili su u prvom poluvremenu. Prvo je Muriel zabio u 27. minuti, a pet minuta kasnije konačan rezultat postavio je Vazquez.

S 2:0 je slavio i Leganes protiv posljednjeplasirane Malage, a za Garitanovu momčadu zabili su Eraso Amrabat.

Deportivo La Coruna Eibar su remizirali, 1:1.

Poredak nakon nepotpunog 27. kola: Barcelona 66 (26), Atletico Madrid 61 (26), Real Madrid 54, Valencia 50 (26), Sevilla 45, Villarreal 41...

Idi na 24sata

Komentari 63

  • kovač7 04.03.2018.

    Šnidaricuuu nece ti barca do polufinala lige orvaka...i drugi igrac svijeta ne moze sam pomoci...mesi nema momcad..on vas drzi..tako da daleko ne mozete..jer ima mocnije 2momcadi

  • 04.03.2018.

    Jakove zasto ne napisete i Messiov postotak???utakmica i pogodaka???jer Marko Snidaric ima obicaj isticati svu bolju statostiku Messia nad nekim starim igracima..a cim ga Ronaldo prisisa nigdje ga...Ronaldo zabio u LP za Real vise nego on u citavoj karijeri...a pritec ce ga i u LaLigi..treba napomenuti da je messi u barci od 03 a Ronaldo u Realu od 09-10!!

  • 04.03.2018.

    Ja samo znam da su misevi govorili da Ronalda treba prodat kao i da Real treba dovesti Hazarda,Keana,Alia i jos neke igrace...hahhahah....da ove sezone nista nece osvojit....ja sam siguran da imaju vecu sansu za LP nego Barca iako su je osvojili dvi zadnje god..ako uspiju i ovu onda ce se to zvati privatizacija LP Madridskog Reala!!!!gdje su misevi da Ronalda prodaju???

Komentiraj...
Vidi sve komentare