Obavijesti

Sport

Komentari 63

Zidane odmarao Kovu za PSG, Ronaldo zabio 300. ligaški gol

Zidane odmarao Kovu za PSG, Ronaldo zabio 300. ligaški gol
1

REAL - GETAFE 3-1 Luka Modrić je zbog ozljede propustio i ovaj susret, a Zidane je odmaranjem Kovačića (ušao u 79. minuti) vjerojatno pokazao kako će upravo on zamijeniti Luku u uzvratu u Parizu

VIDEO

Real Madrid je na Santiago Bernabeu rutinski pobijedio Getafe s 3:1, a po igri Zidaneove momčadi vidjelo se kako se kraljevi spremaju za utakmicu sezone koja ih u utorak očekuje u Parizu.

Luka Modrić je zbog ozljede propustio i ovaj susret, a Zidane je odmaranjem Kovačića (ušao u 79. minuti) vjerojatno pokazao kako će upravo on zamijeniti Modrića u uzvratnoj utakmici na Parku prinčeva.

Poveo je Real u 24. minuti kada se nakon odbijanca na pravom mjestu našao Gareth Bale i ljevicom pogodio suprotni kut. Na 2:0 povećao je Ronaldo u 45. minuti, a ovo je bio Portugalčev 300. gol u španjolskom prvenstvu (286 utakmica).

Odmah na otvaranju drugog poluvremena, gosti su zbog nepromišljenog poteza Remyja ostali s igračem manje. Međutim, to ih nije spriječilo da dođu do pogotka. Nacho je skrivio jedanaesterac, a siguran je s bijele točke bio Portillo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ronaldo je potom ponovno zatresao mrežu, ali je sudac zbog opravdanog prekrašaja poništio taj gol. No, Ronaldo je u 78. minuti ipak došao do drugog večerašnjeg, odnosno 16. gola ove sezone u ligi.

Zabio je glavom, a bio je to jubilarni 50. gol glavom, što ga čini najuspješnijim u tom segmentu igre od 2003. godine. U 92. minuti Bale je lijepim udarcem pogodio vratnicu, ali rezultat se nije promijenio.

Villarreal je nakon poraza od Eibara, na domaćem terenu upisao poraz i protiv Girone koja je slavila s 2:0, a za pobjedu gostiju zabili su Stuani u 16. minuti te Lozano u 80. minuti.

Sevilla je na Sanchez Pizjuanu pobijedila Athletic Bilbao također s 2:0, a pitanje pobjednika riješili su u prvom poluvremenu. Prvo je Muriel zabio u 27. minuti, a pet minuta kasnije konačan rezultat postavio je Vazquez.

S 2:0 je slavio i Leganes protiv posljednjeplasirane Malage, a za Garitanovu momčadu zabili su Eraso Amrabat.

Deportivo La Coruna Eibar su remizirali, 1:1.

Poredak nakon nepotpunog 27. kola: Barcelona 66 (26), Atletico Madrid 61 (26), Real Madrid 54, Valencia 50 (26), Sevilla 45, Villarreal 41...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram