To je to što me zanima!

Zidane poludio zbog Balea: Ne znam i neću vam odgovarati!

Ne znam što je radio, nadam se da je u Madridu ostao da bi trenirao - odgovorio je ljutito trener Real Madrida nakon osvojenog trećeg mjesta na Audi Cupu u Münchenu na kojemu s momčadi nije bio Gareth Bale...
Vidi originalni članak

Kraljevski klub osvojio je treće treće mjesto na Audi Cupu nakon što je s 5-3 savladao Fenerbahče, a na konferenciji za medije nakon utakmice, trenera Madriđana dočekala su pitanja o Garethu Baleu kojega na turniru nije bilo. 

Naime, Bale se ispričao francuskom stručnjaku i madridskoj momčadi i poručio da ne može putovati s njima u München, a kao razlog je naveo rastresenost zbog događanja vezanih uz njegov odavno najavljeni transfer. Tu temu ne voli komentirati niti sam Zidane koji se naljutio kada ga su ga novinari pitali o tome. 

- Ne znam što je radio - odgovorio je Zidane pa pomalo ljutito dodao:

- Ovdje sam s ekipom i na to ne mogu odgovoriti. Nadam se da je trenirao u Madridu. Ovdje sam kako bih mislio na momčad. Što će biti s njim, vidjet ćemo kada se vratimo. Ne miješam se u privatne živote ili što netko radi. Ostao je u Madridu kako bi trenirao i siguran sam da je to napravio - zaključio je.

Igrao golf dok je Real igrao u Münchenu

Bale je ostao u Madridu, a u utorak je igrao golf u trenutku kada je njegov tim igrao protiv Tottenhama. Zidane je bio vidljivo ljutit zbog ovog pitanja, ali je odlučio odgovoriti.

No, tu priči nije kraj. Jedan od njemačkih novinara pitao je Zidanea misli li da je Bale pokazao nepoštovanje igranjem golfa dok je Real igrao protiv Tottenhama, što je dodatno naljutilo francuskog stručnjaka.

- Nećete me staviti u situaciju u kojoj ne želim biti. Možete pitati, ali neću odgovarati na takva pitanja više nego što treba - dodao je trener Reala.

Podsjetimo, španjolski i britanski mediji pišu kako je Bale ogorčen, a prije svega bijesan na Zidanea zbog načina na koji je postupao s njim. Ljutit je i na predsjednika Florentina Pereza koji je nakon svega odlučio stopirati transfer u Kinu i odbio ponudu Jiangsu Suning koja mu je osiguravala tjednu plaću veću od milijun eura! Iako su Kinezi Velšaninu ponudili nadrealne uvjete, Real nije bio zadovoljan visinom odštete koja bi pripala klubu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Orahova1 03.08.2019.

    Ja znam ako se ja ne pojavom toliko dugo na poslu dobijem odkaz, nogometaši su zaštićeni kao bijeli medvjedi i ako se nekom od njih nešto malo dogodi svi mi njih odma žalimo,kao to nije fer i slično,kad bi ja rekao svome gazdu da sam bolestan i da ne mogu raditi a poslije toga otišao negdje i još dijelio na neki provod onda bi istog trena dobio otkaz.

  • DonQuixote 02.08.2019.

    tako mi vidimo profesionalni odnos kako tu tako i kod kuce; hebi gazdu ne moze ti nista a za to uredno reklamiraj svoju placu; sramotnonponasanje Bale; ako primas tolike pare radi sta ti kazu ako nisi zadovoljan raskini ugovor odrekni se para pa idi gdje te volja a on bi ka mi i ovce i novce sramota....

  • Roberto Barcello 02.08.2019.

    Tako je Bale,nedaj da te tamo NETKO hebe,malo ti njih šetaj gore dole,ne mogu ti ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare