To je to što me zanima!

Zidane: Smirite se, sve je OK s Lukom, pa nitko nije savršen!

Igrač ne može igrati svih 90 minuta savršeno. Ja nisam zabrinut zbog njegovih nastupa, naprotiv, zadovoljan sam onim što Modrić pokazuje na travnjaku, stao je Zidane u Lukinu obranu nakon kritika
Vidi originalni članak

Luka Modrić našao se na udaru kritika u Španjolskoj.

U pet zadnjih susreta 'kraljevskog kluba' Zidane ga je iz igre vadio čak četiri puta. 

Zidane se ne slaže s lošim epitetima koji se vežu uz hrvatskog veznjaka. Marca njegovu igru u posljednjih nekoliko utakmica naziva 'Modrićevim hororom', a AS smatra da je Luka protiv Alavesa odigrao svoju 'najgoru utakmicu u dresu Reala'.

- Možda sam ja u krivu, ali vaše tvrdnje kako Modrić igra očajno nisu na mjestu. Kako možete pisati da Luka ne igra dobro - zavapio je Zinedine Zidane. 

- Igrač ne može igrati svih 90 minuta savršeno. Ja nisam zabrinut zbog njegovih nastupa, naprotiv, zadovoljan sam onim što Modrić pokazuje na travnjaku. Zapravo, zabrinutiji sam za one koji tvrde da Luka igra loše - rekao je trener Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mr.miyagi 05.04.2017.

    on jest

  • Iskrivljena antena 04.04.2017.

    Koliko dugo treba ušutkavati Španjolce? pa gori su od Hrvata.

  • mandrillost 04.04.2017.

    Hahahah,najbolji vezni na stupu srama!!! Pa krenimo redom.Ibra sa 36 trpa u najjacoj ligi na svijetu. Gerrard je do 34 bio ikona Lpoola i Engleske,takodjer i Lampard u Chelseu. Ne mogu se sjetiti svih igraca,al uglavnom svi mogu igrati,al nas Dr.Pred,dipl.ing predasistencije ne moze! Pa taj klaun je cak i zamjena Kovacicu!!! Dovedite Hendersona ili Matuidija i oslobodite od okova Kroosa!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare