To je to što me zanima!

Zidane: Šteta što nikad nisam igrao sa Scholesom

On je svakako igrač kojeg želite imati uz sebe a ne na protivničkoj strani, jer vam može nanijeti puno štete, rekao je Zidane o Paulu Scholesu
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, umirovljeni francuski genijalac Zinedine Zidane, u razgovoru za Mirror nahvalio je ikonu Manchester Uniteda Paula Scholesa. Danas 38-godišnji Zidane opisao je tri godine mlađeg Scholesa kao jednog od najboljih igrača s kojim se ikad natjecao u karijeri, te je ohrabrio engleskog izbornika Fabija Capella da ga pokuša privoljeti na povratak u nacionalni dres za kvalifikacijski ciklus za Euro 2012. godine, ako to već nije uspio uoči SP-u u JAR-u.
- Prirodno je da izbornik u svom sastavu želi imati najbolje nogometaše, a za mene je Paul Scholes još uvijek klasa za sebe. Nevjerojatan je u svemu što radi i nikad mi ne dosadi gledati ga. Rijetko se naiđe na tako kompletnog nogometaša kao što je on i žalim što nikad u karijeri nisam imao priliku igrati uz njega – rekao je Zidane, uz dodatak:
- On je svakako igrač kojeg želite imati uz sebe a ne na protivničkoj strani, jer vam može nanijeti puno štete. Jako je nadaren i neke stvari koje čini izgledaju jako lako jer tu sposobnost ima urođenu u sebi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GoFgO 22.08.2010.

    Scholes, Giggs, Maldini itd.... vjecne legende

Komentiraj...
Vidi sve komentare