To je to što me zanima!

Zidane želi nove 'Galacticose': Za Mbappea 280 milijuna eura

Nakon sezone koja je za Real već završena, Zinedine Zidane će se za iduću dobro pripremiti. U Madrid želi dovesti najboljeg svjetskog mladog igrača Kyliana Mbappéa, a za njega je spremio astronomsku cifru
Vidi originalni članak

Aktualni europski prvak Real Madrid već je pripremio čak 280 milijuna eura za kupovinu francuskog napadača PSG-a Kylian Mbappea, tvrdi France Football. 

Mbappe je, piše list, najveća želja trenera 'kraljeva' Zinedinea Zidanea, koji tvrdi da bi mu Francuz riješio sve probleme u napadu, s kojim se Real suočava od odlaska Cristiana Ronalda. France Football tvrdi da će pregovori uskoro početi, te da treba očekivati pravu "'nogometnu sapunicu' tijekom ovog ljeta te sigurni svjetski rekord u cijeni transfera ukoliko se prijelaz zbilja dogodi. 

Real je već neuspješno vrabio Mbappea 2017. godine, ali čini se da će Francuz nakon dvije razočaravajuće  europske sezone PSG-a prihvatiti ponudu Španjolaca. Osim Mbappea, Madriđani žele dovesti i Edena Hazarda iz Chelseaja i krenuti u eru nekih novih 'galacticosa'.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 26.03.2019.

    koji pritisak stvaraju ovako mladom igraču, ako se ovaj transfer ostvari, sumnjam da će ikad opravdati uložene milijune u njega, kao ni Gareth Bale

  • Joker123 26.03.2019.

    Niko nikad nece nadmasit Ronalda

  • intellectus 25.03.2019.

    Zidane pravi izvanrednu momčad, Real će biti moćan i bolji nego u vrijeme Ronalda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare