To je to što me zanima!

Zidane: Želim biti izbornik francuske reprezentacije

Naravno da bih želio voditi Francusku. Sve je moguće u životu, no Laurent Blanc je trenutačno najbolje rješenje, kaže Zizou, koji je sportski direktor Real Madrida
Vidi originalni članak

Sportski direktor Reala i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Zinedine Zidane (39) vidi se u budućnosti na izborničkoj klupi Francuske.

– Naravno da bih želio voditi Francusku. Sve je moguće u životu, no Blanc je trenutačno najbolje rješenje – kaže Zizou.

Izbornik alžirske reprezentacije Vahid Halilhodžić je pak na velikom udaru tamošnjih medija, jer nije pozvao ponajboljeg igrača Karima Zianija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Saicm 03.10.2011.

    Legenda bio, legenda ostao...Jednostavan covjek..

  • Nisam Taj 03.10.2011.

    Njega u zadnje vrijeme zaista ima puno po medijima a ova izjava samo dokazuje da se radi o tipu ala Joke Vrankovic i Slavko Goluza.Pa cak i ta dvojica kriplova su vodili neke klubove prije a ovaj bi odmah nacionalnu selekciju. Ova izjava govori da zaista sve sto kaze i sto je rekao u zadnje vrijeme treba kroz dvostruko povecalo gledat jer ocito terapija koju pije nije dovoljita vise. Moj zidane tebi isto ocito nisu sve daske na broju ali me to ne cudi uopce kad pogledam u kakvom okruzju zivis i radis trenutno.

  • NIKE 03.10.2011.

    ma ljudi još bi bilo dobro zidana staviti da vodi b momčad reala da ga se vidi na trnenrskoj funkciji jer je sigurno dobar , a ako se pokaže možda bi se moglo i njega mjenjati za onog seljaka mourinha

Komentiraj...
Vidi sve komentare