To je to što me zanima!

Zinedine Zidane: Modrić nam se vraća već za sljedeću utakmicu

Ne, nije to teža ozljeda. Ima poteškoća s leđima, ali ništa strašno. Vidjet ćemo sutra kako će se osjećati, ali očekujem da bude u momčadi već u idućoj utakmici - izjavio je Zidane nakon pobjede protiv Cadiza
Vidi originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igrač 'superligaša' Real Madrida Luka Modrić propustio je u srijedu utakmicu kod Cadiza zbog ozljede leđa u kojoj je njegova momčad slavila 3-0, no, trener 'kraljevskog' kluba Zinedine Zidane najavio je da bi se mogao na teren vratiti već u subotu protiv Real Betisa.

- Ne, nije to teža ozljeda. Ima poteškoća s leđima, ali ništa strašno. Vidjet ćemo sutra kako će se osjećati, ali očekujem da bude u momčadi već u idućoj utakmici - izjavio je Zidane na pressici nakon pobjede .

PRISILAN ODMOR Modrić na 'ševi' ozlijedio leđa, propušta utakmicu s Cadizom

Luku su leđa 'uhvatila' na treningu prilikom igranja 'ševe' zbog čega je odmah napustio travnjak.

Podsjetimo, predsjednik Reala Florentino Perez u srijedu navečer je službeno potvrdio da je Luka Modrić produžio ugovor s 'kraljevima'.

PRIČAO I O LIGI BOGATIH Predsjednik Reala: Modrić je već potpisao, a tko izađe iz Superlige mora platiti penale

Real je u ovom trenutku vodeća momčad španjolske lige sa 70 bodova koliko ima i Atletico uz utakmicu manje. Sevilla se 'prikrala' na 3. mjesto sa tri boda zaostatka za Madriđanima, dok Barca ima 65 bodova, ali i dvije utakmice manje od Seville i Reala.

'Kraljevima'  slijede tri uzastopne domaće (Betis u La Ligi, Chelsea u Ligi prvaka pa Osasuna) nakon čega slijedi uzvratna utakmica protiv 'plavaca'. Završnica sezone nikad nije lagana, pogotovo kada se boriš na više 'frontova', a upravo je to ono što čeka Real. Borba za trofeje.

LAGAN POSAO Real bez Luke tricom kroz Cadiz

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 23.04.2021.

    Kako vidim da se o Modricu pise svaki sat neka nova vijest, nista se nije o Kovacicu odlucilo napisati. Sve sto sam procitao je da je komentator rekao protiv Porta da zbog ozljede na treningu nije bio u sastavu. Vidim da ga nije ni u Premiershipu bilo. Jel zna itko kakva je prognoza za utakmicu s Realom? Hocemo gledati hrvata u obje ekipe ili samo u jednoj? Bilo bi ljepo gledati obadvojicu al vidim da je medijma bitno samo Modrica gledati.

  • 22.04.2021.

    Hala Madrid!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare