Sport

Komentari 24

Modrić na 'ševi' ozlijedio leđa, propušta utakmicu s Cadizom

Modrić na 'ševi' ozlijedio leđa, propušta utakmicu s Cadizom

Hrvatski kapetan u jednom se trenutku samo uhvatio za leđa i istog se trenutka maknuo sa strane, na što je odmah reagirao Marcelo koji je bio odmah do njega dozivajući pomoć

Bila je to samo jedna obična ševa za zagrijavanje, ali Luku Modrića izbacila je iz kadra Real Madrida za gostovanje kod Cadiza u srijedu u 31. kolu Primere.

Hrvatski kapetan u jednom se trenutku samo uhvatio za leđa i istog se trenutka maknuo sa strane, na što je odmah reagirao Marcelo koji je bio odmah do njega dozivajući pomoć.

Kako i ne bi jer Luka je i s 35 godina motor Madriđana kojemu Zidane nikako ne može naći mjesta i prostora za odmor. Samo za Real Modrić je ove sezone skupio 41 utakmicu, a najvažnije tek dolaze.

Uz Modrića Francuz na raspolaganju neće imati ni Ramosa, Vasqueza, Kroosa, Valverdea i Hazarda, dok se vraćaju Varane, Carvajal, Nacho i Casemiro.

Inače, Francuz se oglasio i po pitanju Superlige čiji je predsjednik prvi čovjek Reala Florentino Perez, no nije ulazio preduboko, očekivano...

- Svatko ima mišljenje o tome, ali ja nisam ovdje da bih govorio o tome niti je to moj posao. Možete reći kako ja samo sjedim naslonjen na ogradi i to je u redu, ali ja sam trener i to je to.

Najčitaniji članci