To je to što me zanima!

Žižić briljirao protiv Bostona pa zaustavljao opću tučnjavu...

Ante Žižić odigrao je jednu od najboljih utakmica svoje karijere. Njegov Cleveland je slavio protiv Bostona 113-102, a hrvatski reprezentativac ubacio je 20 poena pa uletio da zaustavi opću tučnjavu na parketu...
Vidi originalni članak

Početak NBA sezone sve je bliže, a klubovi vrše svoje posljednje pripreme. Tako su se u noći sa subote na nedjelju sastali Cleveland i Boston u reprizi finala Istoka.

Bolji je bio Cleveland sa 113-102, a prvo ime susreta bio je mladi hrvatski reprezentativac Ante Žižić koji je za 22 minute provedene na parketu ubacio 20 poena. Uz tih 20 poena, Žižić je uhvatio i pet skokova te tako nadomjestio izostanak Kevina Lovea i Tristana Thompsona.

Osim sjajne igre, 21-godišnjak je spriječio i incident u kojem su sudjelovali J. R. Smith i Aaron Baynes. Žižić je smirivao svog suigrača i pokušao ga odvući što dalje od problema.

Na parketu je u noći sa subote na nedjelju bio i drugi hrvatski centar Ivica Zubac koji je sa svojim Lakersima poražen od Clippersa sa 103-87. LeBron James je propustio tu utakmicu, a Zubac je za 13 odigranih minuta ubacio osam poena uz šest skokova, jednu asistenciju i jednu blokadu. 

Utakmicu je odigrala i Bogdanovićeva Indiana, ali oni su također doživjeli poraz. Memphis je slavio nakon produžetaka sa 109-104, ali trener Pacersa je u toj utakmici odlučio odmoriti kompletnu prvu petorku pa tako nisu igrali Collison, Oladipo, Bogdanović, Young i Turner.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 07.10.2018.

    cavsi mozda i nece bit 15 na istoku

  • BiHzmaj 07.10.2018.

    To su geni kameni ❤🇭🇷

  • prcko vitamincic 07.10.2018.

    Da se suigrači nisu umiješali, kladim se da bi bila zanimljivija borba od one jutarnje sprdačine i namještaljke. Selamu alejkum, eto postao sam musliman kao i glumac Mcgregor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare