To je to što me zanima!

Žižić se sprema za veću scenu: Cilj su NBA i Boston Celtics...

Žižić zahvaljujući europskoj sezoni skuplja iskustvo za NBA. Na ljeto namjerava zamijeniti zeleni dres Darušafake zelenim dresom Boston Celticsa. Sve, navodno, ide po planu
Vidi originalni članak

Hrvatski košarkaški centar Ante Žižić pokušat će s Darušafakom iznenaditi Real Madrid u četvrtfinalu Eurolige nakon što je turski sastav u prvoj utakmici izgubio u Madridu 83-75. 

- Prvi dio utakmice odigrali smo dobro, štoviše odlično, i u obrani i u napadu. U drugom poluvremenu smo napravili par grešaka, a oni pogodili par šuteva. Nismo nikako uspijevali prelomiti utakmicu u našu korist - započeo je Žižić za Hinu. 

Žižić je utakmicu počeo od prve minute i postigao je pet koševa uz jedno atraktivno zakucavanje u trećoj četvrtini. U sljedećem srazu s Madriđanima, kaže, moraju biti fokusirani kao što su bilo prvo poluvrijeme. 

Ključnu pobjedu protiv Crvene zvezde 78-62 nazvao je svojevrsnim finalom. 

- I jednima i drugima taj je susret puno značio jer je pobjednik išao dalje, a poraženi ispadao. Bili smo apsolutno motivirani, možda je Zvezda imala nešto teži raspored od nas, ali igrati tako dobro protiv ekipe koja sjajno nastupa ove sezone bio je poseban doživljaj - rekao je 20-godišnjak. 

Ima samo riječi hvale za 58-godišnjeg trenera Davida Blatta

- Odlično mi je raditi s njim, njegov princip rada pomalo se razlikuje od principa rada hrvatskih trenera, ali navikneš se - rekao je rođeni Splićanin. 

Žižić zahvaljujući europskoj sezoni skuplja iskustvo za NBA. Na ljeto namjerava zamijeniti zeleni dres Darušafake zelenim dresom Boston Celticsa.

- Zasad sve ide prema planu, prema odlasku u Ameriku - završio je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • DerrickRose25 20.04.2017.

    novi roty

  • 20.04.2017.

    vidit cemo ga dogodine

  • sven46 20.04.2017.

    Od olynika je sigurno bolji tako da ga ceka pristojna minutaza za jednog rookiea a mozda i startna petorka ako se uspije brzo priviknuti na novo okruzenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare