To je to što me zanima!

Zizou potjerao Marcela s jednog od zadnjih treninga!? Englezi tvrde da odlazi iz Real Madrida

Po pisanju Mirrora, njegova odluka neće ovisiti hoće li obraniti naslov španjolskog prvaka. Francuski stručnjak, inače i legenda kluba, odveo je Real do tri uzastopna 'klempava trofeja'
Vidi originalni članak

Real Madrid nije odradio završnicu sezone na željen način. Još uvijek su, doduše, u igri za naslov prvaka Španjolske, ali će i on, prema svemu sudeći otići u ruke gradskog rivala Atletica.

A prema pisanju Mirrora, na završetku sezone ostat će i bez trenera. Zinedine Zidane će, navodno, otići s klupe 'kraljeva' bez obzira hoće li uspjeti obraniti naslov La Lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Real zaostaje za Atleticom pet bodova, a danas će imati i priliku ga smanjiti kod Granade uoči posljednja dva kola.

ZAVRŠNICA PRIMERE I LIGUE 1 Evo što treba Vrsaljku i Modriću i kako Kovač može do titule...

Tamo 'kraljevi' neće imati na raspolaganju jednog od najiskusnijih igrača, Marcela. Njega je, navodno, s popisa putnika na gostovanje izostavio Zinedine Zidane nakon što je francuski trener izbacio Brazilca s treninga jer se usprotivio njegovoj taktici.

Real će ovogodišnju sezone La Lige završiti gostovanjem kod Athletic Bilbaoa te domaćom utakmicom protiv Villarreala. 

Zinedine Zidane bi obranom naslova španjolskom prvaka postao tek drugi trener Madriđana kojem bi to pošlo za rukom. Nizozemski stručnjak Leo Beenhakker osvojio je tri uzastopne titule - od 1987. do 1989.

KRAJ JEDNE ERE Ramos otkrio novi klub? Jednim komentarom uzburkao duhove

Podsjetimo, francuski stručnjak je već jednom odstupio s klupe 'kraljeva', ali se nakon nešto manje od godine dana smilovao i vratio u Real s kojim je osvojio tri uzastopne Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Eminem91 13.05.2021.

    Vrijeme je

Komentiraj...
Vidi sve komentare