To je to što me zanima!

Zlatan: Ballon d'Or je osvojio Perez, a ne Modrić i Ronaldo

Dok je Cristiano Ronaldo bio u Real Madridu, pobjeđivao je Messija, ali sada kada je otišao i više nije u dobrim odnosima s predsjednikom Reala, ostao je praznih ruku, smatra Zlatan Ibrahimović
Vidi originalni članak

Sada znamo da je Florentino Perez bio taj koji se natjecao s Leom Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo, rekao je Zlatan Ibrahimović.

Time je jasno dao do znanja da se ne slaže s izborom France Footballa i da po njemu, Luka Modrić nije trebao dobiti Zlatnu loptu. Ibrahimović zapravo smatra da je Florentino Perez čovjek iz sjene i da radi prevagu kod izbora za najboljeg na svijetu.

Dok je Ronaldo bio u Real Madridu, pobjeđivao je Messija, ali sada kada je otišao i više nije u dobrim odnosima s predsjednikom Reala, ostao je praznih ruku.

Modrić je ovogodišnjom pobjedom prekinuo desetogodišnju dominaciju Messija i Ronalda, u svojim izjavama i prilikom dodjele nagrade je ostao skroman, ali oko njega je bilo dosta "glasnih ljudi".

LUKA, VIDIMO SE NAGODINU! Ronaldo hvali Mandžu, napokon čestitao Modriću: Zaslužio je...

Mnogi su se gurali na podij, javno poručivali kako zaslužuju Zlatnu loptu, prije svega Antoine Griezmann i Cristiano Ronaldo, ali Portugalac je napokon popustio u ponedjeljak i čestitao našem kapetanu na pobjedi.

Griezmann to još uvijek nije napravio...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • IvanĆorluka 11.12.2018.

    Ljubomorno pašče fuj , fuj

  • tetina 11.12.2018.

    Ne možete vi podnijeti što je Luka dobio zlatnu loptu pa svakodnevno izvučene neki tekst to jest komentar tko je protiv Luke . Pa imate ih malo milijun koji su za Luku pa ne pišete o njima . Ali zato na dnevnoj bazi jyvljate tko je protiv Luke. Sramite se ali nemate s čim

  • Katalonski lopovi 11.12.2018.

    Zlatan ce dobiti nagradu za najveci nos u nogometu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare