To je to što me zanima!

Zlatan: Barcelona je velika momčad, ali Inter zato nije

Otkako je otišao iz Intera, Ibrahimović gotovo svaku priliku koristi da prokomentira svoj bivši klub. I izuzetno rijetko su ti komentari pozitivni
Vidi originalni članak

Odakle god je odlazio, Zlatan Ibrahimović je ostajao u lošem sjećanju čelnicima kluba, suigračima i navijačima. U Juvetusu se i danas groze na spomen imena igrača koji je pobjegao istoga časa kad je klub ušao u probleme. I nije se osvrtao, nikada nije bio tip koji će pustiti suzu za nekim klubom, suigračima... Ovoga ljeta otišao je iz Intera, na silu želio u Barcelonu, a kad je tamo i stigao, počela je - paljba.
- Inter nema igrače koji u bilo kojoj utakmici mogu stvoriti razliku, u svakoj utakmici u kojoj se pojavi neki problem ta ga momčad jako teško rješava - rekao je Zlatan za Barcelonin magazin. I nije mu prvi put u ova dva mjeseca da je na sličan način govorio o klubu u kojem je proveo tri sezone, o igračima s kojima je do jučer dijelio svlačionicu.
- Baš taj detalj razlikuje velike momčadi od onih drugih. Barcelona, recimo, ima igrače koji mogu izvući momčad u svakom trenutku. I zato je Barcelona velik klub - misli Zlatan, vjerojatno djelomično i u pokušaju da se dodvori navijačima kluba s Nou Campa. A za one koji drukaju za Inter više ga nije briga. To je za njega prošlost, sada može govoriti što god hoće...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nevidljiv_ca 18.10.2009.

    Nevolim nasu prepotentnost i nas nacionalizam jer vecina gleda ovog Ibrahimovica kroz to.Pa daj budimo realni i recimo kojeg to nogometasa iz Hrvatske mozemo porediti sa Zlatanom>?Ima li ga ?Ili da kupimo Ronalda damo mu drzavljanstvo i onda da podjemo da pljujemo jednog od ponajboljih napadaca danasnjice?Fuj prepotentnosti.

  • MESSI10 13.10.2009.

    pa čovjek samo govori ono što misli a govori i istinu inter nije ni pola kao barcina momčad

  • heurelio 13.10.2009.

    zato si i zabio Interu 2 gola prosli put kad ste igrali.!!! Govno jedno bosansko!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare