To je to što me zanima!

Zlatan i Mihajlović zapjevali na San Remu: Orio se 'Vagabundo'

Nakon što je Zlatan Ibrahimović (39) debitirao na voditeljskom mjestu San Rema, sad se sa Sinišom Mihajlovićem okušao i u - pjevanju. Talijanskim hitom zabavili su publiku, ali ipak im s loptom ide bolje
Vidi originalni članak

Znamo kako je Zlatan talentiran na mnogo područja, no pjevanje ipak nije jedno od njih. Ipak, Ibrahimović i Mihajlović zabavili su publiku na San Remu te su uz pomoć otpjevali pjesmu 'lo vagabondo'. Prije dva je dana stigao na poznati festival kao voditelj, a sad se okušao i kao izvođač.

Tad je na scenu izašao uz narodnjački hit Nade Topčagić 'Jutro je', a iako su se mnogi nadali da bi mogao napraviti pomutnju na San Remu i izvesti neku pjesmu s 'balkanskim štihom' to se ipak nije dogodilo. Propustio je nekoliko treninga Milana, a možda će i propustiti utakmicu protiv Jurićeve Verone.

Bilo kako bilo, Ibra i Mihajlović su se dobro zabavili na festivalu, ali vidljivo je da se Zlatan s mikrofonom nije osjećao ugodno kao s loptom. Gledalo ga je otprilike deset milijuna Talijana, ali to za njega nije bio problem.

No, sad će se švedski napadač morati vratiti treninzima i pokušati pomoći Milanu koji je sve dalje od Scudetta, ali i dalje se bore za plasman u Ligu prvaka.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • StjepanValjak 05.03.2021.

    Da vam je biti Ibra jedan dan,jedan sat

  • FokuMe 05.03.2021.

    Pjevali stare narodne svoje

  • Janka Puszta 05.03.2021.

    Sam nek pjeva s četnikom. A mama, baka i deda su mu iz Škabrnje. Ovaj je bil frendić sa Arkanom, a Ibru boli pimpek kaj mu se jedan dio obitelji okreče u grobu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare