To je to što me zanima!

Zlatan Ibrahimović: Leo Messi je sjajan, zaslužuje nagrade...

Na individualnoj razini Leo Messi je vjerojatno najbolji na svijetu pa stoga uzima i sve moguće individualne nagrade, rekao je švedski napadač Zlatan Ibrahimović...
Vidi originalni članak

Prijateljska utakmica između reprezentacija Švedske i Argentine u Solni ponudit će susret bivših suigrača iz Barcelone, Zlatana Ibrahimovića i Lionela Messija.

- Leo je fantastičan igrač. Na individualnoj razini je vjerojatno najbolji na svijetu pa stoga uzima i sve moguće individualne nagrade – izjavio je Ibrahimović koji se tijekom boravka u Barceloni u sezoni 2009/10 nikako nije slagao s tadašnjim trenerom Pepom Guardiolom.

PSG-ov 31-godišnji napadač, koji će u srijedu protiv Argentine odigrati samo 45 minuta, smatra kako je ta utakmica važnija za goste koji žele profilirati najboljih 11 uoči nastavka kvalifikacijskih susreta za Svjetsko prvenstvo.

- Očito je da je Argentincima ta utakmica puno važnija nego nama. Oni imaju toliko kvalitetnih igrača koji se bore za mjesto u sastavu – rekao je Zlatan.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kuki Kuki 06.02.2013.

    Messi je daleko najbolji igrac danasnjice

  • Vergil 06.02.2013.

    Ibro sila!

  • adrijana_volim_te 06.02.2013.

    Realno govoreci Ibrahimovic nevrijedi vise od 2 milijuna Eura za 4 godine igranja u bilo kom treceligaskom klubu, nije on nas Luka da bi vise vrijedio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare