To je to što me zanima!

Zlatan Ibrahimović sedmi put najbolji švedski nogometaš

Ovo je dokaz da sam imao dobru godinu i da se i dalje razvijam kao igrač. Nadam se da ću i dogodine stajati na ovom istom mjestu i govoriti iste riječi, kazao je Ibra
Vidi originalni članak

Napadač PSG-a Zlatan Ibrahimović po sedmi je put u karijeri, a šesti put zaredom, izabran za najboljeg švedskog nogometaša...

Nagrada mu je uručena u ponedjeljak u Stockholmu, a osim glavnog priznanja, 31-godišnji Ibrahimović je dobio i ona za najboljeg napadača i najbolji gol (u utakmici Švedska - Francuska 2-0 na Euru).

- Ovo je dokaz da sam imao dobru godinu i da se i dalje razvijam kao igrač. Nadam se da ću i dogodine stajati na ovom istom mjestu i govoriti iste riječi - kazao je Ibrahimović.

Nagradu za životno djelo dobio je nedavno umirovljeni Fredrik Ljungberg (35) koji je najbolje dane karijere proveo u Arsenalu. Priznanje mu je uručila legenda Manchester Uniteda - danski vratar Peter Schmeichel. Najboljim vratarom je proglašen Andreas Isaksson (Kasımpaşa), Olof Mellberg (Olympiacos) je najbolji obrambeni igrač, a Kim Källström (Spartak Moskva) najbolji veznjak.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ibrahimovic10 14.11.2012.

    Ja i jel to sad nesto novo ?

  • adrijana_volim_te 14.11.2012.

    Ibrahimovic nije bolji ni od naseg nijednog napadaca a kamo li da bude medju prvih 50 u svijetu, realno on je napadac ili nogometas za nasu trecu ligu, ostaje misterija ko ga uspijeva tako jako dobro prodati jer on nevrijedi vise od 2-3 milijuna Eura!

  • ping-pong 13.11.2012.

    Bolje 1. u selu, nego 10. u gradu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare