To je to što me zanima!

Zlatan: Portugal je favorit, ali mi više zaslužujemo SP 2014.

Portugal je favorit, ali mi smo završili drugi u skupini u kojoj je bila Njemačka koja je po meni u samom europskom vrhu. Više zaslužujemo ići u Brazil, rekao je Zlatan
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović danas je i službeno sedmi put uzastopno, a osmi ukupno, proglašen najboljim nogometašem Švedske. 

Bit će mu to mala utjeha ako Šveđani u dvije utakmice dodatnih kvalifikacija ne uspiju izbaciti Portugal predvođen Cristianom Ronaldom.

- Portugal je favorit, ali mi smo završili drugi u skupini u kojoj je bila Njemačka koja je po meni u samom europskom vrhu. Više zaslužujemo ići u Brazil, a ako ćemo napraviti manje pogrešaka, možemo u tome i uspjeti - rekao je Ibra.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • VEGETA_3 15.11.2013.

    Istina da Portugal u zadnje vrijeme nema baš neku igru ali ima puno veča imena.Ako se Portugalci malo potrude i ako će igrat sa voljom mogu bez problema do Brazila.

  • John_TG 13.11.2013.

    Ocekujem dramatican susret gdje moze odluciti inspirativan potez pojedinca ili pogreska obrane. Ibra je u sjajnoj formi no sto tek reci za trenutno najboljeg igraca svijeta koji doslovno trpa na svakoj utakmici..!?

  • tzz 12.11.2013.

    Do prije neki dan sam volio da ide Svedska ,ali zbog konja sa konjskim repom ne mislim vise tako,mislim da bi umijesto postanske marke sa likom doticnog(ne mogu reci gospodina,jer on to nije) trebali stampati toalet papir sa njegovim likom iso bi ko halva. Bitno je da ide Hrvatska , vatrenim,zelim svu srecu na Islandu pa da na miru odigraju kuci, Sretnoooooooo,Brazil vas ceka

Komentiraj...
Vidi sve komentare