To je to što me zanima!

Zlatanovim obožavateljicama bježao pogled, jedno su mu ipak zamjerile: Što je ovo, bole oči...

Pravit ću se da nisam vidjela ovo na glavi što se naziva frizurom, bole me oči od njegovih pletenica, kakva je ovo frizura, komentirala je obožavateljica, a druga dodala: On je Zeus
Vidi originalni članak

Švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović (41) s partnericom Helenom Seger i njihova dva sina, Maximilianom i Vincentom, uživao je na Miami beachu gdje je plijenio pozornost svih prisutnih, a ponajviše zbog isklesanog tijela. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ibra je u listopadu prošle godine napunio 41 te unatoč poznim godinama života, iznova je pokazao što znači biti u top formi iako se trenutačno oporavlja od ozljede koljena. 

Na sreću svih obožavateljica njegova lika, djela i tijela, Ibrahimović se opuštao na plaži te uživao u kupanju. Pripadnicama ljepšeg spola bježao je pogled te im je bilo teško neprimjetiti dobro popunjene kupaće gaćice.

"Izgleda poput grčkog boga. On je Zeus", glasio je jedan od komentara fanova na društvenim mrežama, a drugi se našalio: ‘Vrijeme ne postaruje Zlatana, Zlatan postaruje vrijeme.‘

Zlatan se osim zavidnom figurom pohvalio i novom frizurom, a njegove pletenice nekima se nisu svidjele iako vjerujemo da su pored isklesanog tijela na iste brzo zaboravile. 

"Pravit ću se da nisam vidjela ovo na glavi što se naziva frizurom, bole me oči od njegovih pletenica, kakva je ovo frizura", komentirala je jedna od obožavateljica dok je druga navela: 

 "Frizura je tragedija, ali torzo je bez zamjerke"

Brojni su očekivali da će švedski napadač završiti karijeru, ali Ibrahimović ne planira stati iako je u 41. godini te nekoliko mjeseci radi na oporavku kako bi se vratio u punoj formi. 

Ove sezone nije odigrao niti jednu utakmicu za Milan, ali u klubu na njega i dalje računaju. Prošle sezone je s Milanom osvojio titulu prvaka Italije, zatim potpisao novi jednogodišnji ugovor. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 05.01.2023.

    Kad se vec komentira, nemam zamjerke, osim sto si nije spustio kupace! 😂😂 Smijesno je ali i nebitno...

  • Beatrixx 05.01.2023.

    Eto bas je bitno kako neki profi nogometas izgleda. Mozda Heleni.

  • GOOLMAN 05.01.2023.

    Kreten balijski

Komentiraj...
Vidi sve komentare