To je to što me zanima!

Zlatane, ohladi: Ibrahimović je zbog udaranja suspendiran...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Milanov švedski 29-godišnji napadač Zlatan Ibrahimović dobio je tri utakmice suspenzije zbog crvenog kartona koji je dobio u nedjeljnoj utakmici protiv Barija...
Vidi originalni članak

Milan je u nedjeljnoj utakmici kod kuće protiv Barija jedva izvukao bod, zahvaljujući golu Antonija Cassana osam minuta prije kraja utakmice. Prije tog gola Zlatan Ibrahimović napravio je glup potez udarivši suparničkog igrača Marca Rossija. Dobio je izravni crveni karton iako je već prije imao žuti karton.

Kamere su snimile nesportski potez bahatog Ibrahimovića kojeg je Disciplinska komisija Serije A kaznila s tri utakmice suspenzije! To bi značilo da će propustiti utakmice protiv Palerma, Intera i Fiorentine. Posebno je za Milan važan susret s rivalom Interom. A čelnici "rossonera" najavili su žalbu, nadajući se da će Ibrahimović ipak istrčati protiv Intera.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • grasak 15.03.2011.

    ovaj milan je postao tolika sramota od kluba da je to prestrašno...haha prejadni su ovaj Pato, Ibrahimović...a o kapetanu da i ne govorim!

  • đony 15.03.2011.

    balkan boy ostaje balkan boy. a lika će tak neko polomit da to nije humano,samo neka se pazi zlajinog nosa.

  • forzaMilannn 15.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare