To je to što me zanima!

Zlatar Bistrica: Zbog Ivančice baklje gore čak i u šestoj ligi...

Klub Ivančica im je u drugoj županijskoj ligi, što je, naravno, potpuni amaterizam, ali dečki misle ozbiljno. Nazvali su se Ljigavci, donose transparente, česte su bakljade
Vidi originalni članak

Počeli smo organizirano navijati krajem prošle sezone i uživamo u svakoj utakmici naše Ivančice. Ma užitak je pomagati klubu iz svoga mjesta, kažu navijači maloga kluba iz Zlatar Bistrice.

Klub im je u drugoj županijskoj ligi, što je, naravno, potpuni amaterizam, ali dečki misle ozbiljno. Nazvali su se Ljigavci, na utakmice donose transparente, a česte su i bakljade. Dio navijača Ivančice iskustvo je skupljao na Dinamovim utakmicama, ali nedavno su odlučili da im je važnije svojim glasovima pomagati lokalnom klubu.

- Prvi put u ovakvom smo se obliku pojavili na lokalnom derbiju protiv Marije Bistrice u završnici prošle sezone, a ove smo samo nastavili - kaže Davor, jedan od glavnih Ljigavaca.

‘Bolje mi je dati 20 kuna da gledam moje Gradiće, nego pet kuna za očajni Dinamo’

Baš čitam da je karta za Dinamo u Europskoj ligi pet kuna. Radije sam platio 20 za moje NK Gradiće i uživao u pravoj poslastici, nego da gledam očajni Dinamo, napisao je čitatelj i poslao nam nekoliko fotografija s utakmice Gradići - Sava (2-2) u Zagrebačkoj županijskoj ligi. 

Mladost jedina ima sve pobjede u ligi

Pet trećih liga, mnoštvo uzbuđenja proteklog vikenda, a najviše u “sudaru” Zmaj Blata i Kamen Ivanbegovine u kojem je viđeno čak devet golova (5-4). Jedina momčad koja ima sve pobjede i dalje je Mladost iz Fažane, kod kuće je pao Novigrad 2-1. Najefikasnija momčad je Bjelovar, zabili su čak 27 golova u pet utakmica treće lige.

Sutkinja Silvija najbolji je dio sudačke trojke

Nogometaši Karlovca, koji su donedavno igrali u prvoj ligi, do prvog boda u 3. HNL Središte došli su u gostima kod Udarnika u Kurilovcu (1-1). Utakmicu je solidno vodila Zabočanka Silvija Makar. Puno više prigovora išlo je njenim pomoćnicima...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • tomicaaaaaa 18.09.2013.

    normalno da su tak losi kad im se igraci opijaju s navijacima, al dat 20 kn da na stadionu radis kaj oces, bez sankcija, to zvuci dobro, na dinamovim tekmama ne smijes rec mamicu cigane, ko da smo u komunizmu, nema slobode izjasnjavanja

  • lisabon 18.09.2013.

    Naravno da je super ici na nizerazredne utakmice,ali to usporedjivati sa ozbiljnim nogometom nema veze.To je svjetska zabava,gemisti,pive,odojak ,kletve sucima i igracima itd to su "jadranski susreti" ,a tak je u nizim ligama.A taj "ocajni" Dinamo ,kako pise tu neki lik,je prvak ove zemlje i igra 6 godina zaredom u Evropi.naravno da je pravo svakoga da bira sta ce gledati,ali usporedjivati je glupo.I opijanje s igracima je pravi nogometni stih???????Kakva budala.Boze sveti.

  • ljepsi-sam-dok-sutim 18.09.2013.

    Mladost Fazana nema veze sa ovim clankom...oni igraju trecu hrvatsku ligu ali je istina da imaju sve pobjede

Komentiraj...
Vidi sve komentare