To je to što me zanima!

Zlatko Dalić: Lovren je bio naš lider, pravi fajter i na njega sam se uvijek mogao osloniti...

Razumijem i poštujem Dejanovu odluku te sam mu u razgovaru rekao da ima moju podršku što god odluči. Kroz karijeru se suočavao s dosta kritika i nepovjerenja, rekao je izbornik Zlatko Dalič
Vidi originalni članak

Lovren je o svom oproštaju od reprezentativnog dresa prvo obavijestio izbornika Zlatka Dalića, s kojim je proveo završnih pet godina svoje reprezentativne karijere.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Razumijem i poštujem Dejanovu odluku te sam mu u razgovaru rekao da ima moju podršku što god odluči. Kroz karijeru se suočavao s dosta kritika i nepovjerenja, ali uvijek je bio sjajan borac te sada na kraju reprezentativne priče može biti itekako ponosan na sve što je ostvario.

POGLEDAJTE VIDEO: PRISJETIMO SE KAKO JE LOVREN VODIO FEŠTU U SVLAČIONICI VATRENIH

Bio je sjajan i u Rusiji i u Kataru, osvojio je dvije medalje i u mnogočemu je nadmašio igrače koji su njemu bili inspiracija devedesetih godina - izjavio je izbornik Zlatko Dalić.

- Dejan je bio jedan od lidera svlačionice i na njega sam se uvijek mogao osloniti da će biti onaj koji obrabruje, podiže i motivira cijelu ekipu na terenu i izvan njega. Pravi je 'fajter', veliki emotivac, igrač kojeg u svakoj bitki želite imati na svojoj strani. Drago mi je što sam ga imao priliku trenirati i što smo zajedno podijelili puno lijepih trenutaka. Hvala mu na svemu što je učinio za mene kao izbornika i za našu reprezentaciju. Bio je vrlo važan kotačić naših uspjeha te mu želim puno zdravlja, sreće i uspjeha na terenu i izvan njega - poručio je Dalić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Dido2007 23.02.2023.

    👏👏👏💪💪 Veliki borac , sve najbolje

  • ghdbt7 23.02.2023.

    Šteta. Falit će kao jedan od lidera generacije. Njega i Vidu bi uvijek imao u reprezentaciji baš zbog atmosfere i primjera mlađima.

  • bečar-bečar 23.02.2023.

    konstantno loš

Komentiraj...
Vidi sve komentare