To je to što me zanima!

Zlatko Dalić: Ne bojim se, mi ćemo početi napadački

Rijeka u subotu (20.15) na Kantridi u 21. kolu HNL-a dočekuje Dinamo sa 11 bodova zaostatka. Zlatko Dalić poručuje da bi ga i bod zadovoljio
Vidi originalni članak

Poraz od Varteksa ohrabrio je konkurente, izgubili smo neplanirano i sad se svi nadaju da nas mogu dobiti. Tako i Riječani, pogotovo nakon što su poslije Splita dobili dodatni vjetar u leđa, najavio je susret trener Dinama Zvonimir Soldo. Kolega mu s riječke strane Zlatko Dalić tvrdi da je Dinamo favorit čak i na Kantridi.
- Najbolja su momčad, kompaktni su, imaju sjajne igrače. Najopasniji je Modrić, od koga sve počinje. No ne bojim ih se, mi ćemo početi napadački - odlučan je Dalić.
- Znam da će biti napaljeni. Očekujem da će jurnuti od prve minute - mirnim je glasom rekao Soldo. Prošli tjedan u prvi plan izbili su “ljudi u crnom”, suci su svugdje tema.
- Volio bih da utakmica završi bez repova i da neće biti sudačkih pogrešaka, odnosno ako ih i bude, da neće biti ciljane - kaže Dalić.
- Bod bi me zadovoljio, ali nećemo igrati na njega - završio je najavu susreta Zvonimir Soldo.

"PLAVI" SRUŠIO "PLAVE"
Fabijan Komljenović, pomoćni trener Dinama u sezoni 1989./’90., igrajući za Rijeku, zabio je gol “modrima” za 1-1 i time im “uzeo” naslov.
- Od tog meča Dinamo je pao u formi pa je Zvezda lako stigla do naslova. A tada sam bio Dinamov nogometaš posuđen Rijeci - rekao je Komljenović.

USUSRET DERBIJU
>> Rijeka je kod kuće zadnji put pobijedila Dinamo prije 2004. godine
>> Rijeka je u HNL-u na Kantridi šest puta pobijedila Dinamo
>> U tih 16 godina samo je jedanput završilo bez golova
>> Rijeka ove sezone na Kantridi nema poraza (8-2-0)
>> Dinamo vani ima dva poraza

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 29.02.2008.

    :-) mislim da bi se netko trebao bojat, a to nije Dalic :)

  • marban 29.02.2008.

    .. čim pišeš čim piše da se ne boji, boji se trese se, ali ne znan koga tih napuhanih zvijezda ala, Modrić, moga bi ga biti strah Marija

Komentiraj...
Vidi sve komentare