To je to što me zanima!

Zlatne djevojke: Slikale se pa postale hokejske prvakinje...

I nas je šokiralo osvajanje naslova prvakinja. Valjda smo to i zaslužile, rekla je kapetanica Diana te dodala da su potrebnih 150.000 kuna sakupile u posljednji tren
Vidi originalni članak

Ženska hokejska reprezentacija gotovo nije otputovala u Reykjavik na SP Divizije II B. Novac su sakupljale žicajući od navijača Medveščaka, tražeći sponzore i donacije, ali i fotografirajući se za kalendar. Otišle su na Island i dobile svih pet utakmica na prvenstvu. 

- I nas je šokiralo osvajanje naslova prvakinja i plasman u viši rang. Valjda smo to i zaslužile nakon svega - rekla je kapetanica Diana Krušelj Posavec te dodala da su potrebnih 150.000 kuna sakupile u posljednji trenutak.

- Savez nam je dao 30.000, a ostalo smo same nabavile. Da, kalendar je bio veliki hit, dobile smo odlične komentare od obitelji i prijatelja, a nešto smo i zaradile na tome - kaže Diana, koja je za odlazak na SP morala uzeti godišnji odmor.

- Već smo počele razmišljati o idućem svjetskom prvenstvu, nadamo se da neće biti u Južnoj Koreji - kaže Diana.

U Hrvatskoj postoje tri ženska kluba - Grič, Mladost i Samobor, a registrirano je malo više od 50 hokejašica.

- Bilo bi i više klubova i igračica, ali nam nedostaje leda. Nemamo gdje trenirati - rekla je reprezentativka Diana.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • piramida 21.04.2014.

    guzovi su za pet!

  • Prva Proleterska 04.04.2014.

    Moj komentar je poućan. Trenirajte sa rolerima po asfaltu . Stvar je potpuno ista samo malo sporija , što je i odlićno za uigravanje prelaza u fazu napada i za povlaćenje u odbranu. Sada kad je sve korektno napisano i moje ćestitke!

  • kalabek 03.04.2014.

    što reći osim , ---- bravo cure ----

Komentiraj...
Vidi sve komentare