To je to što me zanima!

Zlatni sponzor na dresu 'bilih': Pogledajte novi dres Hajduka

ZLATNI HAJDUK Tommy se ponovo vraća na dres Hajduka, jedina izmjena što će logotip tvrtke biti prilagođen novom zlatnom dresu Hajduka pa će i logo postati zlatan
Vidi originalni članak

Hajduk bi sljedećeg tjedna trebao napokon definirati sve detalje desetogodišnjeg ugovora s trvrtkom Tommy te dobiti reklamu na centralnom mjestu dresa.

Tommy se ponovo vraća na dres Hajduka, jedina izmjena što će logotip tvrtke biti prilagođen novom zlatnom dresu Hajduka pa će i logo postati zlatan.

Podsjetimo, tvrtka Tommy je prije desetak dana prrepustila vlasništvo od 24,53% udruzi Naš Hajduk za 35 milijuna kuna koje trebaju biti plaćeni u narednih deset godina, dok će u istom roku Hajduk nositi njihovu reklamu u istom razdoblju.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • lisabon 28.10.2016.

    Covjek je zasluzio reklamu na dresu.Ipak je prepustio dionice bez ijedne kune, a novce ce dobiti kao i grad Split za kredit,nikada.Nek mu je sa srecom.

  • tomicalomica 27.10.2016.

    Mogli su na dres stavit tomicalomica:-)

  • kakogod 27.10.2016.

    a mogli ste podsjetiti da su navijači i članovi do prije dva dana, u samo sedam radnih dana donirali za tommyjeve dionice 1,3 milijuna kuna... dakle više od trećine godišnje rate. do kraja tjedna bi se mogli približiti iznosu od 2 milijuna kuna... ova PRVA akcija traje do 30.11.2016.

Komentiraj...
Vidi sve komentare