To je to što me zanima!

'Zlatnu loptu trebali bi dodijeliti Ibrahimoviću'

Zlatan mora početi zabijati ružne golove i odbijance da bi bio poptun igrač, rekao je Jose Mourinho nakon nova dva eurogola Šveđanina
Vidi originalni članak

Trener InteraJose Mourinho doslovno obožava svog napadača Zlatana Ibrahimovića, ali pronalazi i jednu manu u njegovoj igri. Dva prekrasna gola postigao je Šveđanin u 2-0 pobjedi Intera kod Palerma u 12. kolu Serije A. A, upravo je to ono što “ljuti” portugalskog stručnjaka.
- On ne zabija ružne golove, a da bi bio potpun igrač mora to početi raditi. Nikada ne zabije iz nekog sretnog odbijanca ili čiste nespretnosti. Njegovi su svi pogoci fantastični - našalio se Mourinho.
Dodajmo da se na listu onih koji su uvjereni da bi Zlatna lopta trebala završiti u Ibrahimovićevim rukama potpisao i njegov suigrač Sulley Muntari.
- Na travnjaku je sposoban sve napraviti, trebalo bi mu dodijeliti Zlatnu loptu - kazao je Ganac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Silvaa 16.11.2008.

    Joj gluposti svi pišete...zna se da Ronaldo dobiva...Zlata je sam osvojio jedva ligu,a Ronaldo ?? naj strijelac lige prvaka i premiershipa...osvojio ligu i ligu prvaka....joj gluposti ionak se zna da bude umišljeni konj dobio i zaslužio je ,al je opet kreten

  • plavocrni 16.11.2008.

    i ja se slažem,ali neće je dobit samo zato jer je \"šveđanin\",uvijek su južnoamerikanci u prednosti..ove godine neće dobit,makar je inter osvojio prvenstvo,ali ako ove godine naprave nesto i u ligi prvaka,e onda ce ju sigurno osvojit! Ibracadabra!

Komentiraj...
Vidi sve komentare