To je to što me zanima!

Zlostavljao kćer tenisačicu pa odbrusio: Ostavite me na miru!

Mještani Vrdnika tvrde kako Damira rijetko viđaju, čak su i mislili da je prodao kuću. Viđaju ga tek po lijepom vremenu, provoza se s motorom. Prije 15 godina započeli su prvi sukobi u obitelji Dokić
Vidi originalni članak

Jelena Dokić (34) bila je jedna od najvećih nada svjetskog tenisa, bila je i četvrta tenisačica svijeta, ali i djevojka koja je zbog brojnih problema s ocem prečesto zauzimala novinske stupce iz potpuno krivih razloga.

Danas, Jelena broji već četvrtu godinu teniske mirovine i gradi sasvim miran i zdrav život poslije brojnih nedaća. Sve zahvaljujući ocu Damiru koji je tukao, a to je otkrila u svojoj autobiografiji.

- Otac me je tukao remenom kada bi loše odradila trening. Nazivao me k*rvom i često me znao udariti bez razloga - stoji u jednom odlomku koji završava sa:

- To je ružno sjećanje koje će me uvijek pratiti. Pala sam u nesvijest i strašno me tukao - napisala je.

Srpski novinari pokušali su kontaktirati i Damira. Došli su do njegovog imanja na Vrdniku, ali on nije bio zainteresiran za razgovor.

- Ne pratim što se objavljuje u medijima. Nemam nikakav komentar i molim vas da me ostavite na miru - pišu srpski mediji.

Mještani tvrde da ga rijetko viđaju, čak su i mislili da je prodao kuću. Viđaju ga tek po lijepom vremenu, provoza se s motorom. Prije 15 godina započeli su prvi sukobi na relaciji kćer - otac jer je Jelena bila ljuta što joj se roditelji miješaju u svaki dio života.

Tada su se Damir i Jelena prvi put javno posvađali.

Eskaliralo je 2009. kada je Dokić bio uhićen na svom imanju u Vrdniku zbog prijetnji upućenih ambasadorki Australije u Beogradu.

Zbog toga je osuđen na 15 mjeseci zatvora pa je u zatvoru u Sremskoj Mitrovici počeo štrajkati glađu. Za zamolbu Jelene prestao je s tim, a sredinom travnja 2010. kazna mu je prebačena na uvjetnu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • metla 16.11.2017.

    Deklarirani cetnik!!!

  • mandrillost 15.11.2017.

    Zdravko Mamic je zlostavljao Predasistenka toliko da se ovaj ne sjeca niceg!!

  • 15.11.2017.

    Pečena rakija, marš na Drinu i govori vojvode Šešelja

Komentiraj...
Vidi sve komentare