To je to što me zanima!

Zmago Sagadin iz Zadra 'potjerao’ Pina Giergiu?!

Novi trener košarkaša Zadra, Zmago Sagadin, svoj je dolazak uvjetovao odlaskom Giergie s mjesta sportskog direktora zadarskog kluba
Vidi originalni članak

Pratio sam rezultate koliko sam mogao na internetu. Sretan sam što dolazim u Zadar, to je grad košarke, ali i znam da dolazim na užarenu klupu. Uvjeren sam da mogu biti od velike svojim znanjem i iskustvom, rekao je 56-godišnji slovenski strateg.
- Nakon što potpišem ugovor, sjest ću s ljudima iz Uprave i razgovarati o mogućim pojačanjima - dodao je Sagadin. No čini se kako je Zmago potpisivanje ugovora uvjetovao širokim ovlastima, navodno je uz mjesto trenera tražio i funkciju sportskog direktora.
- Istina, odlučio sam se povući dok je tu Zmago - rekao je sportski direktor Zadra Pino Giergia za Večernji list.
- Proziva me se da sam griješio pri dovođenju igrača. Sada je tu Zmago Sagadin, koji može raditi sve - ironično je zaključio Pino.
U isto vrijeme navijači su dali ultimatum čelnim ljudima kluba. Tornado će, ne podnese li uprava ostavku do kraja prve četvrtine današnjeg dvoboja s Uniksom, napustiti dvoranu i neće se vraćati u nju dok god klubom vlada aktualna garnitura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 10.02.2009.

    kako ce tornado primit da ce sad slovenac imati zadnju rijec u zadru

Komentiraj...
Vidi sve komentare