To je to što me zanima!

'Zmajevi' će glumiti 'vatrene': Španjolci na BiH 29. svibnja...

Posljednju fazu priprema za Europsko prvenstvo u Francuskoj branitelj naslova Španjolska otvorit će utakmicom protiv Bosne i Hercegovine u St. Gallenu u Švicarskoj 29. svibnja
Vidi originalni članak

Nogometna reprezentacija Španjolske, koja je u skupini s Hrvatskom na predstojećem Euru u Francuskoj, za protivnike u priprema za obranu naslova izabrala je Bosnu i Hercegovinu te Južnu Koreju.

Španjolci će s BiH igrati 29. svibnja u švicarskom St. Gallenu, a 1. lipnja u austrijskom Salzburgu igraju s Južnom Korejom.

Europski prvaci 7. lipnja namjeravaju odigrati generalku u Španjolskoj, no zasad se ne zna s kojom reprezentacijom. U ožujku će Španjolci odigrati prijateljske dvoboje s Italijom i Rumunjskom.

Inače, Španjolci su za bazu izabrali Kraljevski otok pokraj grada La Rochellea na samom zapadu Francuske i tamošnji hotel Atalante Relais. U skupini D su, osim Španjolske i Hrvatske, još Češka i Turska, a Euro počinje 10. lipnja.

Španoljci su dvostruki europski prvaci (2008., 2012.), a prvu utakmicu na Euru igraju protiv Čeha 13. lipnja u Toulouseu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • KrešimirHuzek 19.02.2016.

    Cuj ovo bih ce nas glumit ehheeheheheh. Mi smo u nogometu klasu iznad njih.

  • hrvatska u srcu 19.02.2016.

    a naš brend dogovara generalku sa tajlandom da glume španjolce

  • strmi_2 18.02.2016.

    slicni smo jedino po jeziku

Komentiraj...
Vidi sve komentare