To je to što me zanima!

'Zmajevi' na Messija: Iznenadit ćemo, spremniji smo od njih...

Pripremali smo se mjesec dana za ovo natjecanje, više i od naših prvih protivnika na Maracani, rekao je BiH reprezentativac Izet Hajrović uoči ogleda s Argentincima
Vidi originalni članak

Pokazat ćemo da znamo igrati nogomet. Mnoge ćemo iznenaditi jer smo spremniji od Argentine za ovo natjecanje, rekao je Izet Hajrović uoči povijesne utakmice naših susjeda.

- Pripremali smo se mjesec dana za ovo natjecanje, više i od naših prvih protivnika na Maracani - rekao je 22-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

“Zmajevi” ulaze u taj susret s tri uzastopne pobjede.

- Dobro nam ide, zato ćemo jako pozitivno ući u susret s Argentincima. Nadajmo se da nećemo raditi glupe pogreške - rekao je talentirani Hajrović, koji je odlučio napustiti Galatasaray.

Mladi napadač ne opterećuje se pričama o ulasku u drugi krug.

- Mi smo debitanti. Nismo opterećeni. Ali svjesni smo svoje skupine, svojih kvaliteta i jasno da imamo cilj. Naravno da bi bilo fenomenalno proći u drugi krug. Mislim da to možemo - zaključio je Izet Hajrović. 

Idi na 24sata

Komentari 122

  • diego_1 15.06.2014.

    Srce na teren,fajterski pa kako god zavrsi,nasa sansa svakako je Nigerija i Iran.. sretno nam svima veceras..

  • Sranje_u_bojama 15.06.2014.

    Nekako mislim da ce ovdje past jedno 4,5 golova,nadam se da cete vi slaviti na kraju!sretno!a mi cemo se prikljucit slavlju nakon kameruna xD

  • Gronthor 15.06.2014.

    samo da suđenje bude pošteno , sretno zmajevi

Komentiraj...
Vidi sve komentare