To je to što me zanima!

Znalački: Englezi su prije devet godina 'znali' tim za Euro '16

Osmorica i dalje aktivno igraju, jedan je bez kluba, dok je jedan u mirovini. Riječ je o Michaelu Johnsonu koji je prije desetak godina slovio za budućeg nositelja veznog reda Engleske
Vidi originalni članak

- What a plonker! - rekao bi legendarni Del Boy Trotter iz 'Mućki' za autora članka Daily Maila iz 2007. godine. On se usudio 'prognozirati' prvih 11 Engleske za 2016. godinu, odnosno Europsko prvenstvo. Ovako je to bilo zamišljeno iz perspektive engleskih medija prije devet godina:

Najbliže je 'pogotku' Daily Mail bio oko Thea Walcotta koji je ostvario zapaženu karijeru u dresu Arsenala i reprezentacije Engleske, dok su uz njega jedino Scott Sinclair i Micah Richards stvorili koliko-toliko zapažena premierligaška imena.

Osmorica i dalje aktivno igraju, jedan je bez kluba, dok je jedan u mirovini. Riječ je o Michaelu Johnsonu koji je prije desetak godina slovio za budućeg nositelja veznog reda Engleske.

Na 'tweetu' su se odmah pojavili i posprdni komentari poput: 'Tko su ovi ljudi?', 'Je li James Henry postao Lewis Holtby?' i 'To su neki paralelni svjetovi'.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 03.06.2016.

    gluposti

  • strmi007 03.06.2016.

    pa to nisu istine

  • Redovan 03.06.2016.

    To je kad dignu svoje mlade igrace u nebo nakon par dobrih utakmica... Svaka cast izuzetcima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare