To je to što me zanima!

'Znam da moji bivši suigrači očekuju malo drukčiji tretman'

U razgovoru za goal.com Niko Kovač rekao je kako ne bi imao ništa protiv da mu predsjednik Davor Šuker dođe na trening i podijeli koji savjet njegovim napadačima
Vidi originalni članak

Izbornik Niko Kovač u razgovoru za goal.com u drugom dijelu velikog intervjua komentirao je odnos s igračima s kojima je nekad igrao, a sada su se oprostili od reprezentacije.

- Problematika u toj priči je ta da u poslu koji sada radim moram razlikovati prijateljstvo koje smo imali kao suigrači i ovo što radim kao izbornik. Moram odlučivati prema onome što vidim, u najboljoj namjeri i svjesno. To je teško jer znam da možda moji bivši suigrači očekuju drugačiji tretman, ali ja sam profesionalac, ne gledam poznajem li nekoga više ili manje - kaže Kovač.

Otkriva kako mu se Davor Šuker ne miješa u posao. 

- Predsjednik ima svoj posao, bude s nama na ručku, ali nikad se nije miješao u naš posao, nogometno nam daje slobodu. Iako ne bih imao ništa protiv da podijeli neki dobar savjet za naše napadače.

Zdravko Mamić pohvalio se da bi htio da Split ugosti utakmicu s Italijom.

- Već dok sam vodio mladu reprezentaciju pokazali smo da želimo svugdje igrati. Ja sam za to da i s A reprezentacijom igramo svugdje, no, nažalost, zbog kriterija Fife i Uefe krug je sužen - rekao je Kovač.

Opširni intervju s izbornikom pročitajte na portalu goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • chelyo22 11.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 11.12.2014.

    da, to sam već ovdje jednom pisao, da bi imao uspjeha sa reprezentacijom mora prijateljstvu okrenuti leđa i mislim da je uradio pametan potez, samo ti nama nastavi tako i možemo napraviti velike stvari...

  • vekima 11.12.2014.

    Svaki trener ima svoje vizije i nikina mi je ok ali ne mogu prozvakati Brozovica,eto,toliko od mene!

Komentiraj...
Vidi sve komentare