To je to što me zanima!

Znaš li tko sam ja, drugi dio: Iz priče prepoznaj legende sporta!

Zahuktava se nogometna sezona, svi se za nešto bore, a mi smo nostalgični i vraćamo vas natrag. Možeš li iz kratkog opisa prepoznati o kojem je nogometašu riječ? Zaigraj i pokaži da si najbolji...
Vidi originalni članak

Dragi ljubitelji nogometa, pripremite papir i olovku i krenite u naš novi kviz. Za vas smo pripremili kratki opis karijere nogometaša, a od vas tražimo da prepoznate o kome je riječ. Možete li ih se svih sjetiti? Iskušajte znanje:

 
Idi na 24sata

Komentari 30

  • MH08 18.04.2017.

    Da ste napisali "poznati" a ne "legende" onda bi ovo imalo vise smisla...inace pogodio sam Martinsa (jer sam volio duo Martins/Adriano), Lehmana i Van Hooijdonka

  • mandrillost 15.04.2017.

    Više od moje nogometne karijere, zaljubljenici me pamte kao dio krilatice predsjednika mog kluba. Samo što ja i nisam uspio, a druga osoba iz te krilatice sad sjedi na klupi tog kluba.Ovo je vrh nogometnog pitanja...ovo nezna ni sam Pavon da je on! hahahahahahahahha....buahahahahahahah!!!

  • mandrillost 15.04.2017.

    Nije vise ni problem jesu li ovo legende ili nisu,o tome sam pisao u prvom kvizu,al brate mili kad procitas pitanje...npr o Pavonu...bio sam krilatica klubu,a sada je krilatica netko drugi i sjedi na klupi??!? WTF??? Daj opametite se i normalno postavite pitanje!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare