To je to što me zanima!

Znate li tko je ovo? Nikad nije postao plesač, ali kako udara!

Mjesto radnje je Irska i sad bi vam se već mogle lagano slagati kockice o kojem se borcu radi. Na videu ima šest godina i u sivom odijelu pleše tradicionalan irski ples u crkvi na ceremoniji prve pričestu.
Vidi originalni članak

Rad nogu, u gotovo svakom borilačkom sportu to je osnova. Bez toga ne ide. Sad znamo i otkud simpatičnom dječačiću, glavnom akteru ove priče, takav rad nogu pomoću kojeg je, uz sjajnu tehniku, pokorio borilački svijet. 

Mjesto radnje je Irska i sad bi vam se već mogle lagano slagati kockice o kojem se borcu radi. U videu ima šest godina i u sivom odijelu pleše tradicionalan irski ples u crkvi na misi prve pričesti.

Conor McGregor jedini je čovjek u povijesti UFC-a koji je u isto vrijeme držao dva pojasa, u perolakoj i lakoj kategoriji, a nedavno se okušao u boksu i to protiv najvećeg svih vremena, Floyda Mayweathera, neporaženog američkog šampiona koji se vratio iz mirovine.

Iako se Mayweather poigravao s McGregorom, Irac se nije osramotio. Baš suprotno, u prvim rundama, dok je još mogao parirati slavnom boksaču, bio je vrlo dobar.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Realan333 05.10.2017.

    Ovaj isti kapetan Dragan Hahaha

  • pemper 05.10.2017.

    Tko bi rekao da ce od onako nevinog dječaka prerast u ovako smeće od čovijeka.Ne mislim na sport vec na njegovo ponasanje...

  • mentalist1 05.10.2017.

    Mora se priznati da udara dosta slabo. Ali je srcan,prvih par minuta. Pa ako prode,prode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare